Mert Nobre'nin 'kara' sezonu
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Mayıs 2010 00:00
- Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2010 09:40
Bu yıl resmi maçlarda takımına sadece 3 gol kazandırabilen yerli sambacı; Beşiktaş'a geldiği 2006-07 ve 2007-08'de 12'şer, geçen sezon da 14 gol kaydetmişti. Nobre, bu sezon ligde sakatlıklar ve formsuzluğu nedeniyle ancak 17 maça çıkabildi. Özellikle ligin ikinci yarısında forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, sakatlığının yanı sıra oğlu Nicolas'ın da rahatsızlık geçirmesi nedeniyle zor günler yaşadı.
DİĞER HABERLER
-
Sacha Tavolieri’nin haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Nico Gonzalez için harekete geçti. Kartal’ın Arjantinli kanat oyuncusu için Juventus’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunduğu ileri sürüldü -
Orta saha bölgesine takviye planlayan Beşiktaş, transferde rotasını yeniden İtalya'ya çevirdi. Siyah-beyazlı yönetim, Vincenzo Italiano ile 2023/24 sezonunda Fiorentina'da yakaladığı uyum ile dikkat çeken Arthur Melo için harekete geçme kararı aldı. İşte transfer dosyasındaki sıcak gelişmeler ve konuşulan rakamlar... -
A Spor muhabiri Efecan Öztaş'ın aktardığı bilgilere göre, Beşiktaş, Dodi Lukebakio'yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer etmek için Benfica ile görüşmelerini sıklaştırdı. Benfica, olası ayrılık durumunda Belçikalı futbolcuyu bonservisiyle göndermek istiyor. Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun da çok istediği Lukebakio için görüşmelerin bu hafta içerisinde net şekilde sonuçlanması bekleniyor.