ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Hükmen mağlup!

Sahada Beşiktaşlı futbolcuların Denizlispor'la, tribünde ise taraftarların yönetimle maçı vardı... İki maçın sonucu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Moskova dönüşü kendine Beşiktaş taraftarı diyen bir grubun yaptıkları çok çirkindi. İnsanı futboldan ve taraftarlıktan soğutacak rezilliklerdi. Buna karşı yönetimin yapacağı birçok şey vardı.

Ama dün akşam ne gördük? İnönü tribünlerinde "2 Kupayı unutma, vefasızlık yapma" yazan bir pankartın açıldığını gördük! Bu yolla yönetime destek çıkılması tansiyonu bir anda ikiye katladı ve ortalığı yangın yerine çevirdi.

Çok kötü şeyler olabilirdi. Allah korudu! Kimse 2 kupayı unutmaz, değerini bilmemezlik etmez.

Ama bu, yapılan yanlışları görmeyeceği anlamına gelir mi? Futbolcular öyle ya da böyle maçtan üç puan çıkardılar. Ama yönetim galiba hükmen mağlup!..

Bu maçta ilk yarının golsüz geçmesini tribünlerin yarattığı gerginliğe bağlayanlar oldu. Oysa Beşiktaş zaten beş maçtır gol atamıyordu. Bu kadar gol pozisyonu üretip golde kısır kalmak..
Neden?


Tribünlerin gerginliği futbolcuları da germiştir.
Doğrudur ama bu etkiyi abartmamak gerekir. Siyah- beyazlıların gol kısırlığını buna bağlayan teknik adamlar ve yorumculara inanamıyorum. Beşiktaş gol atamıyor. Çünkü gol adamları formsuz.
O kadar açık ki, bakın Nobre'ye, bakın Bobo'ya, Nihat'a... Hepsi dökülüyor. Üstüne üstlük Beşiktaş'ın gol pozisyonu yaratacak ayakları da sanki henüz lig başlamamış, hazırlık dönemi sürüyormuş havasındalar. Tabii garip olan şu...

Yusuf sezon başından beri ilk kez bu maçta Yusuf gibiydi. Ama Denizli Nobre'yi çıkartmak yerine ilk yarının en etkili top getiren adamları Yusuf ve Serdar Özkan'ı çıkarttı. Hem hiç dikkat ediyor musunuz? Doğru düzgün bir serbest vuruşu var mı Beşiktaş'ın? Oysa gollerin yüzde 40'ı serbest vuruşlardan geliyor günümüzde!


Yine de bu galibiyetle Beşiktaş karanlık tünelden nihayet çıktı diyebilir miyiz?

Düşünüyorum da... Rakip, ligin en zayıf takımlarından Denizlispor olmasaydı sonuç böyle olur muydu acaba? Düşünün, Denizli ne zaman Beşiktaş'ın sağ kanadından atağa kalksa Rüştü'nün koruduğu kaleye kadar gitti. Bu maç boyunca sürdü. Denizlispor forvetlerinin gol becerisinden yoksunlukları ve Rüştü'nün kurtarışları skor tabelasının değişmesini önledi.

Zaten bu maçın en güzel yanı, havaalanında yaşanan çirkinliğe hiç aldırış etmeden Rüştü'ye kaleyi koruma görevi verilmesiydi.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Değişen dengeler   / 01-10-2009
 Gol ayağı yok   / 16-09-2009
 Umutsuz...   / 13-09-2009
 Liderler nerede?   / 10-09-2009
 Yetersizlik!   / 29-08-2009
 Kanatlar çırpmıyor   / 08-08-2009
 Bitti bu iş   / 23-05-2009
 İnce hesaplar!   / 30-04-2009
 Denizli'nin eli   / 10-04-2009
 Lider döner   / 19-03-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Trabzon 0 Gaziantep 0
Diyarbakırspor 1 İ.B.B. Spor 3
Manisaspor 0 Bursa 2
Beşiktaş 1 Denizli 0
Kasımpaşa 0 Ankaraspor 0
Ankaragücü 3 Galatasaray 0
Sivas 2 Antalya 0
Eskişehir 0 Kayseri 1
Fenerbahçe 0 G.Birliği 0
9.HAFTA
Denizli Bursa
Kayseri Ankaragücü
Ankaraspor Eskişehir
İ.B.B. Spor Manisaspor
G.Birliği Sivas
Gaziantep Fenerbahçe
Galatasaray Trabzon
Beşiktaş Kasımpaşa
Antalya Diyarbakırspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital