ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Yetersizlik!

Teknik direktör Mustafa Denizli, taraftarları İnönü Stadı'ndaki şölene çağırmıştı hafta içinde. Bu kadar şut, bu kadar pozisyon ama yine gol yoktu! Beşiktaş'ta ilk dört haftada yolunda gitmeyen şey nedir? Çok basit iki cevabı var: Organizasyon yetersizliği ve kanatların zayıflığı... Şimdi Beşiktaş'ta tempolu hücum ve durmadan rakip kaleye yönelik şut atma hevesini görmek bizi yanıltıyor. Soruyorum, tek bir zekice atılmış final pası görebildik mi? İbrahim Kaş'ın maçın başındaki hareketi hariç ceza sahasına kat edip penaltı noktası yakınlarındaki arkadaşına top atmak isteyen kanat oyuncusu ve akını görebildik mi? Beşiktaşlılar'ın bunları görebilmesi için Galatasaray'da Elano veya Arda'ya, Fenerbahçe'de Alex ve Gökhan'a bakmak zorunda kalması acı! Beşiktaş şuursuzca hücum ediyor. Seyretmesi güzel bazen. Ama bu gol için örgütlenmek anlamına gelmiyor!

Kalite elbette önemli
Ernst'i kenara alıp yerine Uğur'u sokmak doğru muydu? Ernst çıkabilir ama yerine girenin Uğur olması Beşiktaş'ın sıkıntısına işaret ediyor. Oysa bu yıl şampiyonluk, kadronuzda her bölgeye iki iyi adam gerektiriyor. Bir adam çıkacak ama yerine giren de en az onun kadar kaliteli olacak... l Tabata transferi dün akşam İnönü'de gördüğümüz Beşiktaş'ın tablosunu değiştirir mi? Zaten dünkü maç bir hafta önce başladı. Tabata uyduruk ikinci sarıdan kırmızıyı gördüğünde. Etik bakımdan tatsız bir manzara. Ama bu işler artık bu hale geldi ne yazık ki! Tabata'nın siyah-beyazlı takımda ne yapacağına gelince, dünkü Tello'dan farklı bir etkisi olur mu? Orası şüpheli!

10 numara lazım ama...
Dün her şeyi Tello yaptı. On buçuk numara gibi oynadı. Ama oynadı da ne oldu? Hiç!.. Tabata belki topu rakip ceza sahasına dikine sokmak konusunda biraz daha etkili olur. Ancak... Şimdi söyleyeceğime dikkat edin! Beşiktaş on numara arıyor fakat on numaraya ihtiyaç duyan bir futbol düzeninde oynamıyor ki! Beşiktaş'ın kanatlarının kalitesini artırmak lazım aslında... l Sürekli puan kaybediyor Beşiktaş. Bu şampiyonluk yolunda şimdiden problem olur mu? Bunu söylemek için çok erken. Ama şu da açık, bizim ligimizde gol yememek için çalışan takım ancak berabere kalır. Alsa alsa da bir puan alır. Gol yerim ama daha çok gol atarım diyen takım ise şampiyon olur... Denizli'nin bu gerçeği görmesi gerek!






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kanatlar çırpmıyor   / 08-08-2009
 Bitti bu iş   / 23-05-2009
 İnce hesaplar!   / 30-04-2009
 Denizli'nin eli   / 10-04-2009
 Lider döner   / 19-03-2009
 Zico'nun ruhu   / 06-03-2009
 Biz ayrılamayız   / 27-02-2009
 Böyle gitmez   / 13-02-2009
 Anadolu coştu   / 31-01-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
3.HAFTA
Manisaspor 1 Trabzon 0
Galatasaray 4 Kayseri 1
Diyarbakırspor 1 Fenerbahçe 3
İ.B.B. Spor 0 Eskişehir 0
Antalya 2 Kasımpaşa 0
Gaziantep 1 Ankaraspor 1
Bursa 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Beşiktaş 0
Denizli 0 Sivas 0
4.HAFTA
Fenerbahçe Manisaspor
Trabzon Bursa
Kayseri Denizli
Ankaraspor Galatasaray
Kasımpaşa G.Birliği
Ankaragücü İ.B.B. Spor
Sivas Diyarbakırspor
Beşiktaş Gaziantep
Eskişehir Antalya
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital