ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Yıldırım'ı ezdi geçti
Fener, Daum'a düşmüşken, G.Saray'ın Rijkaard gibi bir dağ fethetmesi büyük bir zaferdir... İki takım arasındaki fark, G.Saray'ın çifte Avrupa kupası aldığında dahi bu kadar açılmamıştı


_ Skibbe ve Korkmaz'dan ağzı yanan Galatasaray, bu defa dünyaca ünlü bir ismi takımın başına getirdi. Rijkaard, Galatasaray'da başarılı olabilir mi?
Galatasaray daha sezonun açıldığı gün Fenerbahçe'ye tarihinin en büyük darbelerinden birini vurdu. Şimdi gazeteciliği ve yorumculuğu kenara bırakarak bir Galatasaraylı olarak konuşuyorum; Galatasaray'ın Kopenhag'da UEFA Kupası'nı, Monaco'da Süper Kupa'yı kaldırdığı gündeki kadar büyük bir zaferdir Fenerbahçe karşısında. Fener Daum'a düşmüşken, Galatasaray'ın Rijkaard gibi bir dağ fethetmesi. Fenerliler, Galatasaraylıların yanında bu yaz nasıl dolaşacaklar çok merak ediyorum.
Tekrar söylüyorum; Fenerbahçe-Galatasaray maçında, Daum'un Fenerbahçe'si Rijkaard'ın Galatasaray'ını yenebilir. Bu önemli değil. Önemli olan düşünce. Önemli olan Galatasaray kulübünün nerede olduğu. Adnan Polat ve arkadaşları yaptıkları hatalardan sonra nihayet Galatasaraylı kimliğine büründüler.

Galatasaray'ın temas ettikleri hocalar;
1- Rijkaard.
2- Valencia'yı iki kez UEFA şampiyonu yaptıktan sonra Real Madrid'e transfer olan Ramos.
3- Schuster.
4- Fatih Terim. Bunların dördü de dünya futbolunun tepe noktalarındaki hocalar. Galatasaray'ın görüştüğü hocalar bunlar. Fenerbahçe'nin getirdiği de Daum!..

DÜNYA ÇAPINDA
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki fark 2000 yılında Galatasaray çifte Avrupa kupasını alırken bu kadar açılmamıştı. Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Aziz Yıldırım'ı ezdi geçtiler. Daha sezon açılmamış, daha topa vurmamışken...

_"Skibbe Galatasaray'a küçük geldi, Rijkaard büyük gelebilir" şeklinde yorumlar var.
Galatasaray dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Böyle diyenler cahiller,
aşağılık kompleksi içindeler, ne dediklerini farkında değiller. Avrupa'da Süper Kupa'yı almış kaç tane kulüp var, bir saysın bakalım, böyle diyen adam. Bir saysın bakalım, sayabilecek mi? Galatasaray o kupayı Real Madrid'in elinden aldı ve Real Madrid'in elinde Süper Kupa yoktu. Galatasaray, dünyanın en büyük kulüplerinden bir tanesi, dünyanın en büyük hocalarına layık.

_Maddi olarak ciddi bir sıkıntı içinde. Rijkaard'ın taleplerini ne kadar karşılayabilecek?
Maddi krizden çıkmanın yolu da bu... Büyük düşüneceksin, riskleri göze alabileceksin ve taraftarına güveneceksin. Galatasaray'ın elinde zaten iyi bir kadro var. Birkaç takviye ile Galatasaray çok iyi sonuçlar alabilir.
-DEVAMI YARIN-






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sokaklar boştu   / 03-06-2009
 Kötünün iyisi   / 02-06-2009
 Kötüye gider   / 27-05-2009
 Korkak Denizli   / 26-05-2009
 Ligi Allah korudu   / 20-05-2009
 Beşiktaş avantajlı   / 19-05-2009
 Barışmaları zor   / 14-05-2009
 Son sprinti yok   / 13-05-2009
 Tersine dönebilir   / 12-05-2009
 Polat seyretti   / 06-05-2009
 
 
Fener'i de satar
Yıldırım'ı ezdi geçti
Denizli, Terim'i bekledi
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital