ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Geciken fırtına

Eğer her şey ilk 60 dakikadaki gibi gitse bugün binlerce Beşiktaşlı kalp krizinden hastaneye yatmış olurdu. Neydi o ilk bir saat? Oynayan Kocaelispor, seyreden Beşiktaş'tı. Ev sahibi takım erken bulduğu golün moraliyle Beşiktaş'ı bunalıma sokmuştu. Hücumu da Kocaeli yapıyor, savunmayı da en iyi biçimde onlar başarıyordu. Koskoca ilk yarıda, hatta ikinci yarının ilk çeyreğinde şampiyon adayı Beşiktaş'ın tek bir pozisyonu bile yoktu. Buna karşın Kocaelispor, attığının dışında Serdar Topraktepe ve Murat Hacıoğlu ile iki mutlak gol kaçırmıştı.

Yarım saatlik tayfun
Ne olduysa, 60. dakikadan sonra oldu. Öyle bir Beşiktaş fırtınası esmeye başladı ki bu giderek 'tayfun'a dönüşmeye başladı. Beşiktaş sağdan-soldan geliyor, Bobo'yla, Sivok'la gol üstüne gol kaçırıyordu. Beşiktaşlıların umutlarının giderek azaldığı dakikalar ilerlerken bir penaltı takımı hayata döndürdü. Ardından o ana kadar patinaj yapan Ernst ile birlikte bütün Beşiktaş ayağa kalktı. Yusuf sazı yine aldı ve döktürmeye başladı. Holosko sağdan akıyor, İbrahim ve Yusuf sol tarafta Formula1 pilotları gibi hedefe doğru koşuyorlardı. Bu dayanılmaz baskı Kocaelispor'u çökertecekti. Nitekim, öyle de oldu... Rekor sayıdaki pozisyonlar o ana kadar saç baş yolduran Bobo ile Beşiktaş'ı öne geçirdi.

Değişiklikler doğru
Beşiktaş adeta idam sehpasından dönmüştü. Sonrasında Delgado ile başlayan, Holosko ile devam eden ve Yusuf ile ağları bulan gol Beşiktaş'ı 'cehennem ateşi'nden, yeniden 'cennet yolu'na soktu. Mustafa Denizli'nin ilk yarıdaki Erkan tercihi tutmadı. Cisse'yi oynatması da bir başka yanlışıydı. Ama bunları düzeltip, ikinci yarıda Holosko ve Uğur'u sahaya sürmesi herşeyin rengini, biçimini değiştirip, Beşiktaş'ı düzlüğe çıkarmaya yetti. Sanırım Beşiktaş, sezon başından bu yana ölüm-kalım çizgisinde hiç böyle maç oynamamıştı. Bu galibiyet, arkasındakilerle puan farkını biraz daha açabilecek müthiş bir zafer oldu.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Mayın tarlası   / 09-04-2009
 Şampiyonluk havası!   / 05-04-2009
 Kader gecesi   / 01-04-2009
 Terim şifreyi çözdü   / 31-03-2009
 En uzun gece   / 28-03-2009
 Denizli farkı   / 26-03-2009
 Denizli haklı çıktı   / 24-03-2009
 Final gibiydi   / 22-03-2009
 Beşiktaş sol şeritte   / 18-03-2009
 Fırtına dakikaları   / 15-03-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
27.HAFTA
Kocaeli 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 0 Gaziantep 0
Bursa 0 Ankaragücü 0
Sivas 0 Antalya 0
Hacettepe 0 Trabzon 0
Eskişehir 0 Ankaraspor 0
G.Birliği 0 Konya 0
Kayseri 0 Denizli 0
Galatasaray 0 Fenerbahçe 0
28.HAFTA
Antalya Kayseri
Denizli Kocaeli
Ankaraspor Fenerbahçe
Gaziantep Hacettepe
Trabzon G.Birliği
Konya Sivas
İ.B.B. Spor Galatasaray
Beşiktaş Bursa
Ankaragücü Eskişehir
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital