Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hayal serbest

Şu sakatlık mevzu gerçekten kabak tadı vermeye başaldı. Sezon başında dışarıda kalan futbolcu sayısının rahatsız edici seviyede olması hiç de hayra alamet değil. Sen Chelsea ya da Milan değilsin ki elinde 20 tane yabancı olsun. Bugün büyük ihtimalle Lugano ile Alex oynamayak. Deivid, Ali Bilgin, Vederson, Semih zaten yoklar. Edu da zor. Selçuk, Deniz sakatlıkları devam edip kadroya alınacaklardan. Samandıra resmen hastaneye dönmüş durumda. Adnan Polat futbolcularına faul yapılmasından rahatsız. Peki F.Bahçe ne yapsın? Hiç olmazsa G.Saray kendi yaptığı açık faullerle attığı gollerle kazanıyor. F.Bahçe'de bu da yok.

***

Aragones'e saha içindeki hatalarından dolayı yükleniyoruz. Sakatlıklardan ötürü de hak veriyoruz. Bu akşam F.Bahçe'nin önemli bir sınavı var. "Bu takım Alex'siz ne yapar" diye hep merak edilirdi ya, işte sorunun yanıtını da alacağız. Aragones herhalde Emre'yi sağ ya da sol açıkta düşünmeyecektir. Futbolculara çok iş düşecek. Kaptansız takımda yapacakları mücadele gelecek için ümit verirse çok şey halledilmiş olacaktır. Bence bu bir fırsattır...

***

Eldeki takım belli, yapacak bir şey yok. O yüzden geçmişe bakmak doğru değil. Hala "Tuncay, Aurelio, Anelka, Appiah, Rüştü olsa ne güzel olurdu" diyenler var. Yahu onlar da yok muydu? Çok değil biraz geriye gidin ve Denizli'deki 1-1'lik maçtan sonra F.Bahçe için (Daha doğrusu yukarıdaki futbolcular için) neler yazılmış, neler çizilmiş bir bakın. Zannedersiniz ki mumla arananlarla F.Bahçe her sene 5 kupa kazanmış, Avrupa'nın dumanını attırmış. Gerçek öyle idi de biz mi göremedik?

***

Beşiktaş'ın adını duymadığımız takımdan 4 yiyip elenmesi yüzünden diğer takımlarımızı da aynı kefeye koyup eleştiriyoruz. Bu yanlış. Geçen sene de Liverpool'dan 8 yemişti ama F.Bahçe çeyrek final oynamıştı. Kayseri de Fransa'da iyi mücadele etti, G.Saray gruplara kaldı. F.Bahçe tek galibiyetle nereye gelecek belli. O yüzden acele etmeden, sabırlı olmak gerek. Beni üzen hedeflerin büyük konulmaması. UEFA finali Kadıköy'de olacak diye G.Saray ile Beşiktaş'ın iştahları kabarmıştı. G.Saray neredeyse Şampiyonlar Ligi'nden elendiğine sevinir hale gelmişti. Beşiktaş'ta rüya bitti. Bellinzona gibi takımdan 4 gol yiyen G.Saray da yola fazla devam edemeyecek gibi. Yani Kadıköy onlar için sadece F.Bahçe ile oynayacakları bir stat olarak kalacak. Manzara ortada. Hayal kurmak elbette serbesttir, güzeldir ama uygulaması öyle kolay olmuyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yanlış mı duyduk   / 02-10-2008
 Kutlu olsun!   / 01-10-2008
 Uyanın artık   / 28-09-2008
 Kiev'e de yansırsa!   / 27-09-2008
 Mekanın cennet olsun   / 25-09-2008
 Şaşırmıyorum   / 24-09-2008
 Balık hafızalar   / 22-09-2008
 Daha güzel olmalı   / 21-09-2008
 Acı ama gerçek   / 20-09-2008
 Korkmakla olmuyor   / 18-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
İlacım sensin
Rakip, ligin en az gol yiyen ekibi...
Feldkamp niye geldi
Kalli' nin gelişi Skibbe' yi...
Dibe vurdu
İdmanda takımına hitap eden...
Hırçın ve Güzel
Umut' la öne geçip Veysel' in...