Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yanlış mı duyduk

Beş haftadır aynı şeyleri yazmaktan bıktım. Takım iyi oynamıyor, gerçek. Hücumda kalabalık olunmuyor, gerçek. Güiza ileride, Alex ortada yalnız, gerçek. Selçuk ve Maldonado yana ve geriye oynamaktan ileriye oynamayı unutmuşlar, gerçek. Kanatlar çalışmıyor, gerçek. Peki bu gerçekler ışığında alınan önlemler var mı? Maalesef göremiyoruz. Aragones'in maçtan sonra, "İkinci yarı çok iyi oynadık" demesi de maalesef gerçek. Acaba yanlış mı duydum diye arkadaşlarıma sordum, doğruymuş. Demek ki oradan öyle görünüyor. İlk şut 48'de Alex ile atılmış, sonra 75'te Emre'nin kaçırdığı bir gol var. Yani 27 dakika özet görüntelere bile girecek pozisyon yok. Bir de 88'de Kazım'ın auta giden şutu... O kadar. Grubun en zayıf halkası Dinamo Kiev karşısındaki bu futbola iyi diyen sevgili Aragones, Arsenal karşısında ne düşünecek?

***

Geçmişi kurcalamak bir şey kazandırmaz, geleceğe bakalım. Böyle gitmeyeceği açık. Beni bilirsiniz, kelle istemem, isteyeni de sevmem. Şu anda yapıcı eleştirilere ihtiyaç var. Aragones elbette iyi bir teknik adam. Bunu tartışmak bile ayıp. Tek ihtiyacı ülkemizi, futbolumuzu ve de en önemlisi F.Bahçe'yi tanıması. Kendisine tavsiyem hadi bizleri geçelim ama yanıbaşında olan Önder Özen ve Volkan Ballı ile bol bol sohbet etmesi.

***

Belki gündemi kaçtı ama gene de belirtmemiz gerekir. Bakıyorum G.Saray medyasında atılan gollere tek bir ses seda yok. İki haftadır kural dışı gollerle galip gelen takımlarına karşı objektif anlamda ses çıkaranlara rastlamıyoruz. Hadi onları geçelim de benim asıl merak ettiğim Beşiktaş bu konuda niye sessiz? Acaba hani o kurulan kutsal ittifak vardı ya onun diyeti mi ödeniyor? Konya'da Anelka'nın faulle attığı golü "elle attı" yaptılar ve "El değmemiş bir lig istiyoruz" pankartıyla sahaya çıktılar. Şu anda G.Saray'ın açık faullerle attıkları gollere ses çıkaramıyorlar. Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam onların yaptığı gibi barkovizyon gösterileri hazırlar, el değmemiş değil de "El, kafa kol değmemiş bir lig istiyoruz" pankartıyla takımı sahaya çıkartırım. Umarım ülkemizdeki bu bozuk düzen birgün düzelecektir. Not: Bir dahaki yazımda değineceğim. Herkes artık eteğindeki taşları döksün. Her kötü sonuçtan sonra Aziz Yıldırım'ın gitmesini savunanlar, kimin gelmesini istiyorlar. O ismi merak ediyorum. Söylesinler ondan sonra biz de fikirlerimizi söyleyelim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kutlu olsun!   / 01-10-2008
 Uyanın artık   / 28-09-2008
 Kiev'e de yansırsa!   / 27-09-2008
 Mekanın cennet olsun   / 25-09-2008
 Şaşırmıyorum   / 24-09-2008
 Balık hafızalar   / 22-09-2008
 Daha güzel olmalı   / 21-09-2008
 Acı ama gerçek   / 20-09-2008
 Korkmakla olmuyor   / 18-09-2008
 Ümitleniyorum   / 17-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kulis başladı
Koltuk sallanıyor ...
Limitsizsiniz
Saat 20.00' deki maçı Aleksei...
Türkiye' yi seviyoruz
Beşiktaş' ın Latin Amerikalı...
Her maç final
"Liderliği ele geçirdik ama...