Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Daha güzel olmalı

Fenerbahçe'yi Gençlerbirliği ile ilk önce 11'e 11 oynadıkları bölümle, sonra da 10 kişi kaldıkları bölümle değerlendirmemiz gerekir. İkinci bölüm çok iyi, söyleyecek bir şey yok. Ama ya önceki bölüm, ona ne diyeceğiz? Fenerbahçe bu sene maçlara öyle etkisiz başlıyor ki zannedersiniz karşısındaki takımlar Barcelona, Chelsea!... Oyuna ağırlık bir türlü konulamıyor.
Biz özellikle Kadıköy'de rakibi kendi sahasına hapseden, basan, pozisyon üstüne pozisyon bulan Fenerbahçe'ye alışmışız. Öteki türlü görüntülerden haliyle rahatsız oluyoruz.
Gole kadar iki pozisyon var. Biri taçtan gelen topa Burak'ın vuruşu, biri Carlos'un pasına Lugano'nun koyduğu ayak içi. Hepsi bu...
Başka ne gollük bir şut, ne orta hiçbir şey yok.
Aragones bari içerideki maçlarda sistem değişikliğini düşünmeli. İlhan Parlak bu kadar eksik varken oynamazsa ne zaman oynayacak? Güiza'ya yazık değil mi? Adam yapayalnız, gene de her yere koşuyor. Aragones ona acımıyor ama taraftar her şeyin farkında.
En çok alkışı Güiza'ya gönderiyor. Rakip 10 kişi kalmış, skor 2-0, 80. dakika Güzia çıkıyor, İlhan Parlak giriyor. Yahu bir ikisini yan yana oynat da görelim bakalım ne olacak?

Babacan güven verdi
Gol gene son haftaların klasiği olan Uğur'un ortası, Alex'in şutu şeklinde gelişti.
Güiza ile beraber en çok koşan, bu sene atılan gollerin hepsinde asist yapan Uğur'un kıymetini galiba Aragones bilmiyor. Gene ilk çıkarttığı adam o oldu. Şu takımda rakip hiç rahatsız edilmezken, ileriye oynayan üç tane futbolcu var; Güiza, Alex ve Uğur Boral. Bunları da çıkartırsan ne olacak! Aragones'i gün geçtikçe daha iyi çözebiliyorum.
Güiza'yı çıkartmadan önce Uğur Boral'ı çıkartıyor. Yerine aldığı adam Selçuk. Yani ofansif yönü kuvvetli olan bir futbolcu çıkıyor, defansif yönü kuvvetli olan bir başka futbolcu giriyor. Skor 2-0 ve rakip 10 kişi. Fenerbahçe'nin moral kazanması gereken maçta Aragones buna yol vermiyor.
Alex ayrı bir futbolcu. Attığı goldeki vuruş mükemmel. El Saka'nın kırmızısında rol oynayan tek futbolcu. Kazım'ın golünde yaptığı asist muhteşem. Asist demişken Carlos'un Güiza'ya attırdığı golü de es geçmeyelim.
Aragones herhalde Önder ile başlamanın ne olduğunu görmüştür ve Ankara'daki, Porto'daki yenilgilere şimdi kendi de yanıyordur.
Volkan Babacan bana güven verdi. Hep böyle devam et Volkan. Çünkü Fenerbahçe'nin çok ihtiyacı var.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Acı ama gerçek   / 20-09-2008
 Korkmakla olmuyor   / 18-09-2008
 Ümitleniyorum   / 17-09-2008
 F.Bahçe hak etti   / 14-09-2008
 Denizli'ye yanıt   / 13-09-2008
 Sakatlığa davet   / 12-09-2008
 Değerlerimizi bilelim   / 11-09-2008
 Kulluk etmek   / 10-09-2008
 Güzel başlangıç   / 07-09-2008
 Bugün ve yarın   / 06-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Zehirli ok
Hızla defansın arkasına sızan...
Baros tek tabanca!
Skibbe, Kocaeli karşısında formsuz...
Yola devam
6 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş' ta...
10 tam puan
Süper Lig' de ilk 4 haftada 3...