Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Denizli'ye yanıt

Belçika maçını yazan konuşan tüm arkadaşların birleştiği nokta, sol kanadın çalışmadığıydı. atv'ye maçı yorumlarken bu eksiği ben de gördüm. Çağlar ilk defa milli olduğu için hemen de eleştirmedim. Ama ne yazık ki hiçbir şey değişmedi. Şimdi Denizlispor Başkanı Ali İpek bunu almış, beni kendi takımımın formasıyla maç yorumladığımı ileri sürüp bildiri yayınlamış. Şu anda Tuncay ve Aurelio'yu da katarsak milli takımda 8 Fenerbahçeli var. Peki ben maçın en iyi adamı olarak kimi göstermişim; G.Saraylı Arda'yı. Kayserili Mehmet Topuz'u da oyuna girip orta sahayı toparlayan adam olarak işaret etmişim. İlk yarıda en çok eleştirdiğim F.Bahçeli Emre ve Kazım olmuş. Şimdi bunları geçelim, formama gelelim. Sayın İpek, belki siz bilmezsiniz ama benim formam 48 kere şerefle giydiğim, kaptanlığını yaptığım milli formadır. O formayı giyen kardeşimdir, evladımdır. Ama sizin hatırınız için maç boyunca tek bindirme yapan, tek şut atan, yaptığı gereksiz faulle gol yememize neden olan Çağlar için "İyi oynadı" diyemem.

F.Bahçe antipatisi olmasın!
Sağ kanat vızır vızır çalışırken, sol kanat ölüm sessizliğine bürünmüştür. Arda orada 4-5 kişiyle boğuşurken tek bir yardım almamıştır. Evet orada Hakan Balta yoksa Uğur oynamalıydı. En son Almanya maçında çok iyi oynayıp bir de gol atan Uğur, üstümüze hiç gelmeyen rakip karşısında herhalde üçüncü stoper gibi beklemezdi. 20-25 kere gidip gelirdi. Belki de 2 puanı kaybetmezdik. Ayrıca eğer sizin söylediğiniz gibi düşünen biri olsam niye Uğur oynasın diyeyim ki. İşte Gökhan ile Semih belki Porto'da da olmayacaklar. Ben, işimi her zaman onurumla yapıyorum. Dediğim gibi formam da milli formadır. Ama anladığım kadarıyla asıl siz maçları kendi formanızla seyrediyorsunuz. Yoksa Çağlar'ı hâlâ çok iyi oynadığı diye savunmazsınız. İşin doğrusu, hatalarını söylemenizdir. Biz neler gördük. Ne gençler, hak etmediği övgülerle göklere çıkarılıp yok edildiler. Çağlar, çok beğendiğim ve uzun yıllar futbolumuza hizmet verecek kardeşimiz. Dediğimiz gibi oynatmak belki cesarettir ama heyecanından iyi oynamadığını görüp değiştirmemek büyük hatadır. Merak ettiğim konu acaba bana karşı bu haksız çıkışınızda Fenerbahçe'ye duyduğunuz antipatinin etkisi var mı? Bu sorumu da yanıtlarsanız sevinirim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sakatlığa davet   / 12-09-2008
 Değerlerimizi bilelim   / 11-09-2008
 Kulluk etmek   / 10-09-2008
 Güzel başlangıç   / 07-09-2008
 Bugün ve yarın   / 06-09-2008
 Bardak boş mu?   / 03-09-2008
 Böyle gitmez...   / 31-08-2008
 Gelecek Fener'in   / 28-08-2008
 Nerede kalmıştık   / 27-08-2008
 Böyle olmaz   / 24-08-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kabus gibi!
Sakatlıkları süren Edu ile Semih'...
Aslan avda
Şimdiden tartışılan Alman hoca,...
Sağlam plan
"Agresif bir futbol bizi bekliyor.
Zirveye çıkarız
"Süper Lig' e yaptığımız iyi...