Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
F.Bahçe hak etti

F.Bahçe ortaya koyduğu oyunla Ankara'da haklı bir mağlubiyet aldı. Aslında maça iyi başlayan taraf sarı-lacivertlilerdi. Hacettepe tüm hatlarıyla çekilmiş, beraberliğe yatan bir görüntü çizerken kontrataklarla da golü aramak istiyordu. F.Bahçe, Alex'le 1-0 öne geçmesine rağmen gene golü kovalayan taraftı. Başta Güiza'nın olmak üzere kaçırılan pozisyonlar var. Ama ilk devre biterken Can ayağına gelen topu ters vuruşla İbrahim'in önüne indirip golün yenmesine neden olunca 1-1'le soyunma odasının yolu tutuldu. Bu golde Volkan'ın neden erkenden yere kapaklandığını anlayamadım. Edu ve Lugano'nun yokluğunda savunmanın sallanan göbeğinde bir değişikliğe gitmek şarttı. Aragones değişiklik yaptı ama yanlış adamları çıkardı. Önder'in zaten 11'de Yasin'le yan yana başlaması gerekiyordu. Isınmaya başladığı zaman moralsiz Can'la yer değiştireceğini zannediyorduk. Ama dışarı alınan Gökhan oldu. Gene iyi oynayan ve topu rakip kaleye taşıyan Kazım çıktı, Burak girdi. Can'ın kendi kalesine attığı golden sonra ipler tamamen başkent takımının eline geçti. İstedikleri gibi gelmeye başladılar. Karşılarında kendilerini rahatsız eden bir rakip yoktu. Aragones bir değişiklik hakkını da Uğur'u çıkartıp Gürhan'ı sokmakla yaptı. Çok iyi olmasa da gene topu ileriye taşıyan Uğur çıkmamalıydı. En azından şu yoklukta Alex'e attırdığı golde yaptırdığı mükemmel ortanın hatırı olmalıydı. Onun yerine belki de bugüne kadar hem ofansta hem savunmada en kötü oyununu oynayan Roberto Carlos çıkmalıydı.

Hakem ne yapmak istedi!
Gözümüz yeni transfer Josico'nun üstündeydi. Maalesef hiçbir şey göremedik. Sahada ayakta kalmaya çalışan bir kaptan Alex vardı, biraz da Maldonado. Hepsi o kadar. Hepsi o kadar olunca da alacağın sonuç böyle oluyor. Son dakikada bir penaltı pozisyonu var. Gene Can'ın ofsaytı bozduğu pozisyonda kaçırdığı rakibine Volkan'ın bir girişi var. Penaltı mı değil mi elbette tartışılacak. Ama atıştan sonra Volkan'ın "Yukarıda Allah var'' sözüne sarı karttan kırmızı gösteren Abitoğlu ne yapmak istedi! Küfür yok, hakeme hareket yok. Sadece yukarı kalkıp Allah'ı işaret eden bir parmak var. Dünyanın hiçbir yerinde buna kart çıkmadığı için bizim hakemlerimiz de dünyanın hiçbir yerinde maç yönetemiyorlar. Edu, Lugano, Selçuk, Semih, Vederson, Emre, Deivid, Tümer, Ali Bilgin sakat oldukları için yoklar. Bu kadar yokluk sizler için bir bahane midir bilemem ama benim için bir bahane değil. Gene de Josico'yla, Güiza'yla, Carlos'la, Alex'le Ankara'dan 3 puanla çıkmak gerekirdi diye düşünüyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Denizli'ye yanıt   / 13-09-2008
 Sakatlığa davet   / 12-09-2008
 Değerlerimizi bilelim   / 11-09-2008
 Kulluk etmek   / 10-09-2008
 Güzel başlangıç   / 07-09-2008
 Bugün ve yarın   / 06-09-2008
 Bardak boş mu?   / 03-09-2008
 Böyle gitmez...   / 31-08-2008
 Gelecek Fener'in   / 28-08-2008
 Nerede kalmıştık   / 27-08-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Durum vahim
"3. haftada 2. kez yenilmek...
Aslan firarda
Devler Ligi' nden elenen ' son...
Tam yol ileri
Teknik direktör Sağlam, "Zor bir...
Zafer anahtarı
Tam saha pres yapılıp, kanatlar...