Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kutlu olsun!

Aragones artık Fenerbahçe'nin nasıl bir kulüp olduğunu anlaması gerekir. Eğer anlamıyorsa, bizlerin anlattığı da kafi gelmiyorsa birilerinin anlatması gerekir. Tamam 5 maçtır Anadolu takımlarına karşı alınan mağlubiyetler bir yere kadar. Ama insan etrafındaki kişilerden bir şeyler öğrenmeye çalışmalı. Dilimizde tüy bitti. Bu takımda çift ön liberoda oynattığın adamların ne ofansa ne de defansa hiçbir faydaları yok. Yahu Güiza senin memleketinin insanı. İleride bu kadar yalnız kalmasına bizler üzülüyoruz da senin neden hiç kılın kıpırdamıyor. Uğur Boral'dan ne istiyorsun. Bak bakalım oynadığı maçlara, atılan gollerde kimin asisti var. Ama sen hala hayatı boyunca o mevkide oynamamış Emre'yi Uğur'a tercih ediyorsun ve de kendine ihanet ediyorsun. 90 dakika boyunca 4. torbadan çıkmış Dinamo Kiev'e doğru dürüst bir akın yapamıyorsun ve hala yana ve geriye oynayan Maldonado ve Selçuk ile devam ediyorsun. Ve komik bir şekilde Alex'i çıkartıp 'aman berabere kalın' diye Burak'ı sahaya sürüyorsun. Yani 'beraberlik bana yeter' diyorsun. Beraberlik belki sana yetebilir ama Fenerbahçe'ye yetmez. Geçen sene bu takım Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı. İnter'i, Chelsea'yi, Sevilla'yı Kadıköy'de perişan etti ama Kiev gibi bir takıma karşı tek pozisyon bile bulamadı. Eğer bu gerçekleri bilmiyorsan istediğin zaman yardıma hazırım.

Rekorlar terse döndü
Fenerbahçe bu sene kendine ait rekorları tersten kırmaya başladı. Kadıköy'de Avrupa maçlarında sürekli galip gelen takım dün sekteye uğradı. Anladığım kadarıyla ofansif oynayan futbolculardan hoşlanmıyorsun ve de oynatmıyorsun. Her zaman söylüyorum, Allah aşkına bir bak ön liberado oynattığın iki futbolcu şimdiye kadar kaç şut atmış, kaç asist yapmış ve kaç kere rakibini ekarte etmiş ve de daha kötüsü kaç kere ileriye oynamış. Bu şartlarda böylesine büyük bir takım ileriye nasıl gidebilir ki? Ne olursun, beraberlikler al senin olsun, galibiyetler bizim olsun. Son sözüm geçen sene Zico'ya saldıranlara ve Aragones'in gelmesi için kampanya yapanlara. Bizler Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Zico'nun arkasındayken, sizler stajyer diye dalga geçip, Zico'nun gitmesi ve Aragones'in gelmesi için kampanya yaptınız. Eserinizle gurur duyun diyeceğim ama biliyorum ki yarın aynı kampanyayı Aragones için yapacaksınız. İşte F.Bahçe'nin asıl sorunu bu. İstikrar istemeyenler ve bir takım hesaplar peşinde olanlar bugün sizin bayramınızdır, kutlu olsun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Uyanın artık   / 28-09-2008
 Kiev'e de yansırsa!   / 27-09-2008
 Mekanın cennet olsun   / 25-09-2008
 Şaşırmıyorum   / 24-09-2008
 Balık hafızalar   / 22-09-2008
 Daha güzel olmalı   / 21-09-2008
 Acı ama gerçek   / 20-09-2008
 Korkmakla olmuyor   / 18-09-2008
 Ümitleniyorum   / 17-09-2008
 F.Bahçe hak etti   / 14-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Tatsız şeker
Sivas mağlubiye-tinin ardından...
Belki 30 gol atarım
GSTV' ye konuştu ...
Turla döneriz
Ukrayna ekibi için "İyi takım"...
Çelik bilek
Süper Lig' deki son 9 maçında...