Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Holosko fırtınası

İki konu başlığı ile giriş yapalım... Birincisi Holosko, ikincisi savunma. Holosko, Beşiktaş'ın son yıllardaki en büyük yatırımı. Onun için harcanan paranın geriye dönüşü ileride Beşiktaş'ın kasasını dolduracak. Holosko muhteşem bir ilk yarı oynadı. Serdar'a attırdığı bir gol var ki sanki kendimizi İngiltere Ligi'nde bir maçta hissettik. Müthiş bir futbolcu olmasının yanı sıra rekortmen bir 100 metreci gibi inanılmaz bir sprinterdi. Ayrıca kendi attığı gol de öyle herkesin akıl dolu ve büyük bir çabuklukla atabileceği bir gol değildi. İkinci konu başlığımıza geçelim... Beşiktaş savunması, sezon başından bu yana en derli toplu maçlarından birini oynadı. Gordon bile yapabileceğinin en iyisini yaptı. Yani vasat oynadı! Demek ki vasat bir Beşiktaş savunması sahalarda boy gösterse bu takım, bugün şampiyonluğun en ciddi adaylarından birisi olacaktı. Eğer Beşiktaş yönetimi tıpkı Holosko'da olduğu gibi sezon başında savunmaya yatırım yapsa siyah- beyazlı taraftarlar, lig bitmeden şampiyonluk şarkıları söyleyecekti. Beşiktaş, Adana'da yani tarafsız sahada İnönü ortamında oynadı. Adnalı Beşiktaşlıların sevgi çemberi olağanüstü güzelliklerle doluydu. Bobo, dört maç sonra sahalara çok şık bir golle döndü. Serdar Özkan'ın 90 dakikalık enejik futbolu Beşiktaş'ın galibiyetinde önemli rol oynadı. İbrahim Toraman ve Cisse de maçın ön plana çıkan oyuncuları oldular. Hayrettir bu kez Nobre durgun, Delgado kopuk kopuk bir Adana gecesi yaşadı.

Kan dökülmesin
Gelelim Bursaspor-Beşiktaş gerginliğine... Anlaşıldı ki bu kavga bitmeyecek. Bunu Bursaspor'un ne kongre üyesi ne yöneticisi ne de taraftarı istiyor. Yasaklı oldukları halde tribünlere sızan Bursalı kaçak holiganların terör girişimlerini güvenlik güçleri önlemeyi başardı. İki takımın bundan sonraki maçları için iki önerim var... Birincisi maçlara rakip takım taraftarlarının gelmemesi, ikincisi de tüm maçların tarafsız sahada seyircisiz oynanması. Böyle olmazsa maalesef kan dökülecek.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Pamuk eller cebe   / 26-04-2008
 Matematik "hayır" diyor   / 22-04-2008
 Avrupa sevdası   / 21-04-2008
 Sadece İntertoto garanti   / 15-04-2008
 İntertoto'ya doğru   / 13-04-2008
 Buraya kadar   / 12-04-2008
 Hatasız 5 maç!   / 10-04-2008
 Beşiktaş şimdi liderdi!   / 08-04-2008
 Geç kalmış yenilik   / 07-04-2008
 Çıkmayan candan...   / 05-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Saçlarım döküldü
"Göreve geldiğimde 20-25 milyon...
Kader anı
Ligde ilk iki sırada yer alan...
Kartal takipte
Bursa karşısında üstün bir futbol...
Bitse de gitsek
Bordo-mavililer, G.Antep...