Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Favori kazandı

Maç öncesinde Ali Sami Yen'de oldukça sıcak ve sıkıcı bir hava vardı. Bu maç Galatasaray için şampiyonlukta 'devam mı tamam mı' maçıydı. Trabzon içinse prestij ve onur maçı anlamına geliyordu. Galatasaray karşılaşmaya diğer maçların aksine istekli ve coşkulu başladı. Bunun meyvelerini pozisyon zenginliği olarak aldılar. İlk gol tehlikesi Arda'nın ortasıyla geldi ama Okan Buruk topu filelere gönderemedi. Trabzonspor'da ise kaleci Tolga hiç güven vermedi. İlk 6 dakikada 3 kez topu elinden kaçırdı ama sarı-kırmızılı oyuncular bundan yararlanamadı. Trabzonspor çok pas hatası yapıp forvete de destek veremediği için Galatasaray üstünlüğü ele geçirdi. Galatasaray bütün hatlarıyla oyunu Trabzonspor yarı alanına yıkmıştı. Dakikalar 15'i gösteriyordu. Yine Trabzonspor defansının hatasından bu kez Ümit Karan yararlanamadı. Cılız ve silik Trabzonspor atakları ilk kez Hüseyin tarafından atılan bir şut olarak hafızalarda kaldı. Volkan'ın kornerinde kaptan Hakan güzel vurdu ama bu kez kaleci Tolga işbaşındaydı, gole izin vermedi. Yine Servet defanstan gelip gol aradı ve kafa topu direkte patladı.

Bu arzu devam etmeli
İlk yarı da görülen en önemli olay ise Galatasaray'ın topa hakim olduğu zamanlarda kötü olan Trabzonspor defansında takipçiliğin çok gol getireceği pozisyonları yakalamış olması ama gole dönüşmemesi idi. İkinci yarıya da Galatasaray istekli başladı. Trabzonspor'da ise acemilikler devam ediyordu. 50. dakikada maçın yıldızı Arda sahneye çıktı. Okan'ın tacı ile Ayhan sağdan ceza sahasına çok güzel kesti. Arda gelişine vurdu ve 1-0 takımını öne geçirdi. Galatasaray, takım olarak Trabzon'dan her haliyle üstün oynadığı müsabakada sarı-kırmızılı oyuncular üstlerine düşeni fazlasıyla yaptılar. Ayhan ve Arda bu gecenin kahramanları olarak maça damgalarını vuran isimlerdi. Sonuç olarak maç öncesı favori gösterilen G.Saray maçın galibi olarak 3 puanı hak ederek aldı. Galatasaray kalan maçlarını da bu arzu ile oynarsa şampiyonluk uzak değil.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sezgin'le devam!   / 12-04-2008
 Ankara'da kutlama   / 07-04-2008
 Kalli'nin yanlışları   / 31-03-2008
 Aslan'a piyango   / 24-03-2008
 İyice düşünün!   / 20-03-2008
 Atan ve tutan   / 16-03-2008
 Galatasaray ipi göğüsler   / 13-03-2008
 Kazanma arzusu   / 09-03-2008
 Yorgun savaşçı   / 03-03-2008
 Hayat öpücüğü   / 28-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kayıp yasak
F.Bahçe' nin hocası, "Ankaraspor...
Sefere devam
Beş gündür Avrupa' da bulunan...
Sağlam eleştiri
Yöneticiler, teknik direktör...
Rusya' da Gökdeniz...
Trabzonspor' dan Rusya' nın Rubin...