Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sezgin'le devam!

G.Saray, Kalli'siz ilk maçta G.Birliği'ni yendi. Kadroyu Adnan Sezgin'in yaptığı söylendi. Sezgin, G.Saray'ı şampiyon yapabilir mi? Yani o zaman ben derim ki seneye de Adnan Sezgin ve bu ekiple G.Saray devam etsin! Niye Adnan Sezgin bugüne kadar teknik direktörlük diploması almadı şaşırıyorum. İşin gerçeği G.Saray'da bir kaos olduğu ortada. Teknik direktörsüz bir takımın başarılı olma şansı çok azdır. Bunu ilerleyen maçlarda yaşayıp göreceğiz. Şu anda G.Saray'ın kötü yönetildiği de apayrı bir gerçek.

Lincoln motoru yakacaktı
Lincoln, Kalli'nin gidişinden sonraki ilk maçta 5 ay sonra gol attı ve hiç olmadığını kadar koştu. Lincoln'deki bu değişim G.Saray'a fayda sağlar mı? Mücadele ettiği bir gerçek. Müsaade edin de 15 hafta sonra bunu yapsın! Sahadaki dakikası onbinlerce euro olan, yıldız diye alınan bir futbolcu ve G.Saray'a şu ana kadar hiçbir şey vermedi. Şimdi Kalli gitti diye mi koştu, oynadı? Hayır, asla değil. Kalli'ninin gönderilişinde baş aktörlerden biri olduğu için G.Birliği maçında alınacak kötü bir neticede kabak en başta ona patlayacaktı. Bunu bildiği için neredeyse motor yağlarını ve motoru yakacaktı! Bu oyun bence tesadüf. Çok iyi oynamadı, sadece kazanmayı çok istedi. Başka da bir numarası yoktu. Gol attığı pozisyonda orada olmakla işi bitirdi. Başka ne yaptı? Gol pozisyonu mu hazırladı, gol pası mı verdi?

G.Saray galibiyete yakın
Bugün rakip Trabzon. Servet rakibin rahat olmasından çekindiğini söyledi? Rahatlık değil bence teknik adamsızlık korkutuyor G.Saraylı oyuncuları. Teknik direktörsüz oynamak kolay değil. Futbolda sürprizlere yer var. Ama G.Saray presli oynarsa, sahada koşup mücadele ederse rahat bir galibiyet alabilir. Yine de Trabzonspor'u hafife almamak gerekir. Maç maçta kazanılır, bu hiçbir zaman unutulmamalı.

Avcı biraz daha pişmeli
Abdullah Avcı'nın G.Saray'ın başına geçmesi kulübü izin vermeyince son anda yattı. Avcı doğru tercih miydi? Abdullah Avcı'yı severim... Hakikaten başarılıdır, saygı duyarım... Ama çok erkendi. Rıdvan'a da söylemiştim... Vanspor'dan F.Bahçe'ye giderken, ben de Siirt'te oynuyordum; "Rıdvan, kabul etme! Er ya da geç Fener'in başına nasıl olsa geçeceksin. Şu anda tecrübesizsin, hazır değilsin" dedim. Aynı şeyleri Abdullah Avcı için de söylüyorum. Bugün değil ama yarın orada olacaksın, inanıyorum. Çünkü güzel işler yaptın, doğru şeyler yapıyorsun. Sabret, biraz daha tecrübe kazan. Sonra o görevlere geldiğin zaman yarım bırakma, Türk teknik adamların neler yapabileceğini herkese göster. Teknik direktörlük için birçok isim yazılıyor. Adnan Polat'ın dediği olur.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ankara'da kutlama   / 07-04-2008
 Kalli'nin yanlışları   / 31-03-2008
 Aslan'a piyango   / 24-03-2008
 İyice düşünün!   / 20-03-2008
 Atan ve tutan   / 16-03-2008
 Galatasaray ipi göğüsler   / 13-03-2008
 Kazanma arzusu   / 09-03-2008
 Yorgun savaşçı   / 03-03-2008
 Hayat öpücüğü   / 28-02-2008
 Neredesin Hasan?   / 21-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Sorun fiziki
Fiziksel olarak güçsüz...
Çık ve kazan
Sarı-kırmızılı takımda kadroyu...
Sağda sürpriz
Beşiktaş, OFTAŞ...
Çifte atak
Bordo-mavililer, Beerschot...