Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Galatasaray ipi göğüsler

Ligde son 9 haftaya girildi. G.Saray'ın fikstür avantajı olduğu söyleniyor. Sizce şampiyon olabilecek mi?
G.Saray'ın kalan 9 maçının 4'ü dışarıda, 5'i içeride. İçerideki maçların ikisi derbi. Yani sonucu belli olmayan maçlar. Cebe girmeyen para, verilmeyen unvan nasıl işe yaramazsa, kazanılmayan maçtan da 3 puan alamazsınız. O yüzden avantajı G.Saray'ın sahadaki performansı belirleyecek. Ama bana göre sezon sonu ipi Cimbom göğüsler. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde başarıya endeksli. Bu onları zorlayacak. İki ayrı takımla mücadele edemeyeceklerini düşünüyorum. Beşiktaş ise hâlâ bana güven vermeyen bir defansa sahip. Ama son senelerin senelerin en başarılı takımı. İçlerinde şampiyonluğa en yakın takım olarak G.Saray'ı görüyorum.

Haftaya kongre var. Adnan Polat seçimin favorisi. Yeni başkan neler yapmalı?
Gelişmeler ve görünen Adnan Polat'ın başkan olacağı... Sayın Polat zaten kulübün içinde. Sorunları biliyor. Ben de Adnan Polat diyorum. Borçların nasıl ödeneceğine dair yapılan planlama camiaya anlatılmalı. Sadece anlatılmakla kalmamalı artık çözülmesi de gerekiyor. En azından Adnan Polat'ın da bir holding yöneticisi olduğunu düşünürsek, bunları ekibi ile çok daha iyi planlayıp çözebileceğini düşünüyorum. Futbol şubesine gelirsek, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal transferleri akıllıca olur. İkisi de zaten sarıkırmızılı renklere kendi takımlarından alışıklar. Mehmet de Gökhan da şu an ki G.Saray takımında rahat oynar ve büyük fayda sağlarlar. Mevcut kadronun seneye daha da yerine oturacağına inanıyorum. Yabancı transferinde ise kulübede oturtulacak lüksün olmadığını düşünüyorum. Bu kadar borcun altında hem yabancı al, hem de kulübe de oturt hoş durmuyor.

Kalli başarılı ama gitmeli
Kalli'nin Polat'ın dışında bir aday seçilirse gönderileceği söyleniyor. Sizce de Kalli başarısız mı? Gönderilmesi doğru mu?
Bence Feldkamp artık hem yaş olarak hem de misyon olarak görevini tamamladı. Gitmesinden yanayım. Sayın Polat'ın Luis van Gaal ile görüştüğü şeklinde gelen haberler doğruysa çok iyi bir isim. Kalli bana göre başarılı. Hem Türkiye Kupası'nda hem de Süper Lig'de iddialı. Sadece Avrupa kupalarında başarısız oldu. Ara sıra bizlere saç baş yoldursa da Alman hoca, genç yetenekleri de kazanmasını bildi.

Barusso sezon sonuna kadar kiralandı, hala oynamıyor. Lincoln ve Nonda da ortada görünmüyor. Yabancılar fiyasko mu?
Barusso, transfer yapmak için alındı! Mehmet Topal çok iyi oynuyor, bu durumda formayı zor görür. Lincoln saman alevi gibi. Beş hafta yok, iki hafta var. Doğru dürüst katkısı olmadı. İçlerinde bir tek Nonda var. Hem iyi golcü, gelecekte de G.Saray ondan çok faydalanacak. Cimbom yabancılarından çok az yararlandı. Bu da yabancı transferlerin isabetli olmadığını gösteriyor.

Ankaraspor'u da aşarlar
Ankaraspor maçı için düşünceleriniz...
Ankaraspor, küme düşme potasına her geçen gün yakınlaşıyor. Fikstürleri de zor. Kadrosunda iyi isimler var; Emre Aşık, Risp, De Nigris, Mehmet Yılmaz gibi. Bu takımın bu durumda olması şaşırtıcı. G.Saray için zor bir maç ama bunun da üstesinden gelecek tecrübeye sahipler. Kayseri galibiyeti moralleri yükseltti. Devamını getirip şampiyonluk yolunda kaptan Hakan ve arkadaşları yara almadan yürürler, diyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kazanma arzusu   / 09-03-2008
 Yorgun savaşçı   / 03-03-2008
 Hayat öpücüğü   / 28-02-2008
 Neredesin Hasan?   / 21-02-2008
 Hiç fark etmez   / 19-02-2008
 Çook ararsın   / 14-02-2008
 Aslan yürekli Türk çocukları   / 10-02-2008
 Lincoln yetersiz   / 08-02-2008
 G.Saray istedi   / 16-01-2008
 Her Takım Rizespor Gibi Değil   / 13-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Gözdağı verdi
"Sağ kanatta Gökhan Gönül ile...
Hasan' ın sırrı
"2002' de Liverpool beni istedi.
Şampiyonluğu hissediyorum
"Önümüzdeki tek engel baskı. Ama...
Kazan-dırdı
Yönetim Gökdeniz' in gidişiyle...