Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Espanyolaaaa!..

Tufaya geldim be arkadaş. Evde tek başıma paşa paşa seyredecek, yazacaktım şu maçı. Ahbaplardan gelen nazik davetlere direnemedim, evin yakınındaki mahalle pabında seyrettim maçı. Ekran duvar boyu büyük tamam da, içerisi beter kalabalık. Spikerin sesini duymak ne mümkün.

ARTİSTLERLE MAÇ
Herkeste bir laf ziyanlığı, ortama hakim bir labarba, bir uğultu. Hazır bulunanların çoğu da dizilerden, filmlerden, tiyatro sahnelerinden tanıdığımız genç oyuncu tipler. Tam önümde bunlardan hayli geveze bir ekip var. Şimdi adını açık seçik yazsam "yok canııım o karizmatik adam öyle mi?" diyeceğiniz bir kardeş arkadaşlarıyla konuşuyor - Ahmet Çakar Fener yenerse bikini giyerim demiş - Demiş valla - Kazanalım bırak bikiniyi ben buradan Aksaray'a anadan üryan bile koşarım Etrafındakilerin; "Yok artık saçmalama" falan demesini bekliyorum ama ne gezer. Aksine destek ve taktik geliyor - Valla koş. - Ama aşağı yolu kullan sahilden git - Niye, Tarlabaşı yolu daha yakın - İyi de Tarlabaşı'ndan cıbıl gidersen ömrünün geri kalan kısmını orada geçirebilirsin.

PAPAL CAPEL
O sırada Capel adlı oyuncu işi sahtekarlığa dökmüş dokunsan pat yere çat çimlere. Bizimkilerde maç yorumu devam - Şu Capel mi papal mi bizden artiz valla - Diziye al baş rol ver ödül kapar bu valla - Volkan ne yaptı öyle be abi. Geleni gideni aldı içeri 10 dakikada - Onun aklı Ali Sami Yen'de kalmış abi. Lincoln olayı naturasını bozdu oğlanın - Aman ama aman dur gole bak heyoooo Seviniyoruz da kalabalıktan zıplayanlardan golü kim attı nasıl attı çok da gördüğümüz yok yani. Arada devre bitiyor, yenisi başlıyor. İkinci Fener golü daha yeşertiyor umutları. Ardından Volkan'ın yine galiz hataları oluyor ama Aurelio gününde Allah'tan.

UZATTIK AMA
Ve uzuyor İlk 15 dakikalık bonus tıs geçince heyecan son 15 dakikaya kayıyor. Maç öncesi burnundan kıl aldırmayan Sevilla'nın hocası telaştan taca çıkan bir topu toplayıp oyuncusuna vermeye bile 'tenezzül' buyuruyor. Sonra uzatmalar bitiyor. Penaltılar geliyor. Veeee ve tüm laflarımızı geri aldık, özür dileriz, yaşa VOLKAN çok yaşa Fenerbahçem....



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Doldur boşalt   / 02-03-2008
 Sarı kırmızı maç   / 28-02-2008
 Harakiri   / 24-02-2008
 Antibiyotik   / 21-02-2008
 Canlı Bomba   / 16-02-2008
 Yendik yuğrum!..   / 11-02-2008
 Tırnakla söktük   / 04-02-2008
 Dualar kabul oldu   / 28-01-2008
 İnanamadık gollere   / 23-12-2007
 Kibar hırsız   / 17-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Volkan patladı!
Maça iki hatalı golle başlayan...
Sürpriz teklif
Canaydın, eski başkan Faruk Süren'...
Ben jokerim
Nerede ihtiyaç varsa orada görev...
Paşa' nın şansı yok
Kaptan Hüseyin, hocası Yanal' a...