Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Stat yap şöhret ol

Demirören'in en büyük seçim kozlarından birisi yeni İnönü Stadı... Halbuki İnönü daha yeni revize edildi. Şimdi yeniden bir değişiklik yapılması gereksiz değil mi?
İnönü'yü nasıl yenileyecekler, çok merak ediyorum. İnönü sit. İnönü Stadı sit olduğu halde, yeterince ırzına geçildi bugüne kadar... Oradaki Türkiye'nin yegane atletizm tartan pistinin ortadan kaldırılması o stadın ırzına geçilmesidir. Bundan sonra sen herhangi bir site çivi çak bakayım. Sit kurulları ne yapıyor adamı? Oranın sit kurulu yok mu? O üyeler bana bir konuşsun!.. İnönü Stadı'na nasıl çivi çakılacakmış, nasıl kazma vurulacakmış, nasıl yıkılacakmış, nasıl yapılacakmış? Bana bir anlatsınlar... Şehrin başka bir yerinde İnönü Stadı olabilir ama İnönü Stadı sit, tarihi bir yapı. Onun iznini almak kolay değil. Ülkemizde şöhret olmanın en kolay yolu, stat yapmak. Aziz Yıldırım, Fener stadını yaptı diye efsane oldu ya!.. Onun yolunda yürüyecekler. Başka türlü efsane olamayacaklarını görüyorlar. Yıldırım Demirören neyi ile efsane olabilir? Gittiği gün unutulacak. Hatırlanırsa, acı acı hatırlanacak bir başkan ama oraya böyle bir stat yapabilirse, hele 20 sene sonra, Beşiktaş'ın pürmelal haline kimse bakmayacak.

EN KÖTÜSÜ KALEDE

Galatasaray 5, Beşiktaş 8 yeyip, Avrupa'ya veda etti. Bu sonuçlara baktığınızda Avrupa ile aramızdaki fark için neler söyleyeceksiniz?
Türk futbolu değil. Bu yanlış yönetimin sonuçları. Galatasaray, elindeki bu kadro ile Leverkusen ile 10 maç yapar, 9'unu kazanır. 10 kere tur oynar, 10'unda da tur atlar. Bir maçı tesadüfen kaybeder ama bu turu atlamasına engel olmaz. Galatasaray'ın elindeki şu kadro Leverkusen'i bayıltır ama kötü yönetimden bu hale geldi. Sezon başından beri Galatasaray'ın bir tek yerinde boşluğu var: Kaleci. Sezon başında Galatasaray'ın elinde 3 tane kaleci vardı. En kötüsünü kaleye koydular. En iyisini yedeğe çektiler, geleceğin Türk Milli Takımı kalecisini de sattılar. Baştan bu yanlışı yaptılar. Orkun kaleye geçtiğinden itibaren Galatasaray kalesini koruyamayacağı anlaşıldı. Aykut'a da Kalli güvenmiyordu. O zaman bir kaleci transferi gerekiyordu. Bana birisi çıksın desin ki 'Barusso transferinin mantığı şudur.' 'İyi futbolcu, kötü futbolcu' demiyorum ama Barusso'nun oynadığı yerde Galatasaray'ın elinde 4-5 adam var. En az Barusso düzeyinde oynayacak en az 4-5 adam var, yabancı kontejanını kullanarak sen oraya bir adam daha alıyorsun ve kimsenin itimat etmediği kaleci ile yoluna devam ediyorsun. Ne seyirci güveniyor, ne takım arkadaşları güveniyor. Kimsenin güvenmediği kaleciyi oynatıyorsun. Niye Orkun'u oynatıyor Kalli? Kalecinin konuşması lazım dedi ya!.. Orkun cin; her maçta bağırıyor, çağırıyor. Arkadaşları nefret ediyor ondan ama Kalli ' konuşuyor bu' diye onu oynatıyor. Galatasaray'ın bu sene bir tek kaleye transfere ihtiyacı vardı. Doğru dürüst transfer bile yapamadılar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Özhan'cı olurum!   / 26-02-2008
 Kartımı çöpe attım   / 20-02-2008
 Seçilmedi atandı   / 19-02-2008
 Türkiye bitmiş   / 13-02-2008
 Kalli sonuncu   / 12-02-2008
 Yanlış yaptı   / 06-02-2008
 Cinayet gibi   / 05-02-2008
 Beşiktaş favori   / 30-01-2008
 Özür dilemeli   / 29-01-2008
 Erzik doğru isim   / 23-01-2008


 
Korkak ve tabelacı
Stat yap şöhret ol
Yürek var adamda
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

İşte tarihin en zor golü
Brezilyalı yıldızın aut...
Bilmece gibi
İrfan Aktar: Adnan Öztürk artık...
Çifte zafer
Geçen hafta ligi 11 puan kazançla...
Vazgeçmeyiz
"Manisa maçıyla İntertoto şansımız...