Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
16 dakika G.Saray'ın lehine değil

Peki bana bir karşılık versinler? Bu 16 dakikanın Galatasaray'a niçin yaradığını anlatan!.. O 16 dakika uzamanın tek sebebi Malatya ve Galatasaray maçları bitsin ki tablo ortaya çıksın, puana Fener'in mi ihtiyacı var, Denizli'nin mi? Bu tablo ortaya çıktığı zaman Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım'ın protokol tribününde Denizli Başkanı'nın yanından kalktığı ve tribünü terk ettiği görülüyor. Aralarında ne konuşma geçtiyse!.. O aralarında geçen konuşmanın ne olduğunu Haluk Ulusoy biliyor. Aziz Yıldırım'ın Haluk Ulusoy'u can düşmanı ilan etmesinin sebebi de o... Özhan Canaydın, bu Haluk Ulusoy'u yıkmak için uğraştı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu sağlayan adam. Sağlarken herhangi bir şike yapan değil. Geri kalan 16 dakikanın temiz oynanmasını sağlayarak. 30 saniye kala Appiah'ın attığı şut girseydi Fener şampiyondu. Ama geri kalan 16 dakikada tertemiz bir maç oynandı. Malatya maçı da bittiği halde, Galatasaray maçı da bittiği halde, Denizli'nin kümede kaldığı kesinleştiği halde Denizli o son 16 dakikayı aslanlar gibi oynadı.

TERSİNİ ANLATSINLAR
Aziz Yıldırım öfkeyle tribünü terk etti o 16 dakikada. Tablo, her şey meydanda. Biraz düşündüğü zaman insanlar bunun ne olduğunu tahmin edebilirler. Herhangi bir şeyi de ispatlamaya, kanıtlamaya da gerek yok. Bu 16 dakikayı unutması gereken takım Fenerbahçe... "Fenerbahçe'nin yöneticisi biz o 16 dakikayı unutmadık" diyor!.. Neyi unutmadığını bana bir anlatsın. Ben gerizekalı, avanak bir herifim... O 16 dakikanın Galatasaray'ın işine nasıl yaradığını bana bir anlatsın... Denizli ve Fener'in işine nasıl yarayabileceğini anlatıyorum. Onlar da bana desinler ki 'Tamam senin dediğin doğru ama görmediğin şu... 16 dakikada şunlar şunlar olacaktı da onun için o maç 16 dakika uzatıldı.' Bir desinler de göreyim bakalım... Onun için futbolda şiddet yasası falan çıkıyor, palavra, palavra. Hepimiz aynı genden geliyoruz, hepimizin kafası aynı, hepimizin kafası pisliğe, çirkinliğe çalışıyor. Biz tepeden bu lafları bom bom bom ediyoruz. Ondan sonra aşağıdakiler birbirlerini vuruyorlar, öldürüyorlar ve kabahatli onlar oluyor. 'Maça bunlar giremez' diye resimleri basılıyor. 'Sapık, manyak, hapçı' diye çocuklara saldırıyoruz. Ben Allah'ın günü, 'Holiganlar, sapıklar, katiller' diye yazılar yazıyorum. Kim tahrik ediyor bunları? Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin yönetiminde bulunan pırıl pırıl zatı muhteremler.

DEMİRÖREN'İ GÖRDÜK
Yıldırım Demirören'in halini gördük. Bir kulüp başkanı, tribündeki bir adama böyle hareketler yaparsa, o tribün neler yapmaz? Tribündekinin savunmasına da bak; "Ben Yıldırım Demirören'e değil, Melih Gökçek'e küfür ediyordum." Beşiktaş'ın VIP tribünü bu... Beşiktaş'ın Şeref Tribünü'nde başkanın yaptığı hareket ve o adamın savunması. 'Ankara Belediye Başkanı'na sövmek serbest çünkü!.. Yıldırım Demirören'e söversen çok ayıp!..' Adamın adı, soyadı her şeyi belli. Ben gazetelerde okuyorum. "Ben Melih Gökçek'e ve oğluna küfür ettim" diyor. Yani sülaleye sövmüş herif. Gökçek sülalesine... Ve adamı serbest bırakmışlar. Yani başkent belediye başkanının sülalesine sövmek serbest bu ülkede.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Türkiye bitmiş   / 13-02-2008
 Kalli sonuncu   / 12-02-2008
 Yanlış yaptı   / 06-02-2008
 Cinayet gibi   / 05-02-2008
 Beşiktaş favori   / 30-01-2008
 Özür dilemeli   / 29-01-2008
 Erzik doğru isim   / 23-01-2008
 Alex ne yaptı!   / 22-01-2008
 İlk kez bırakmadı   / 16-01-2008
 Fark ortada   / 15-01-2008


 
Seçilmedi atandı
Fener'in babasıydı
16 dakika G.Saray'ın lehine değil
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Titre Palop
F.Bahçe' nin Şampiyonlar Ligi 2.
Leverkusen yakın takipte
Konyaspor maçını büyük dikkatle...
Forvette savaş çıktı
Slovak yıldızın transfer edilmesi...
Hedef Avrupa
Trabzon' da A.Gücü' nden alınan...