Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fener'in babasıydı
Yıldırım "Babaları gitti ondan böyle oldu" diyor. El insaf yani. Ulusoy, Fener'in en hızlı dostuydu Fenerbahçe, Allah'ın günü hakemler hakkında ne bildiriler yayınladı. Şimdi pireyi deve yapıyorlar


Federasyonun göreve gelmesinin ardından ilk olay da patlak verdi. Galatasaray yöneticisi Tunca Hazinedaroğlu'nun, maç öncesi Rize Başkanı'nı arayıp 'Hakeme dikkat edin' uyarısı yaptığı ortaya çıktı ve bu telefon Fenerbahçe'yi çok kızdırdı.
Hazinedaroğlu'nun yaptığı gereksiz bir boşboğazlık ama bu boşboğazlığı Türkiye'de herkes yapıyor. Kimse kimseyi suçlamasın. Günlerden beri, ben yaya geçidinden geçmeyen Cüneyt (Koryürek) ağabey ezildiği için devleti suçluyorum. Niye? Çünkü Türkiye'de yaya geçidinden geçme gibi bir gelenek yok. Herkes her yerden geçiyor.


TEMİZ OLAN VAR MI!
Tunca Hazinedaroğlu'nun bütün talihsizliği, Rize Başkanı Abdülkadir Bey'le görüşürken, Aziz Yıldırım da yanındaymış. İfadelere göre, Tunca Hazinedaroğlu'nun söylediği de "14 haftadır maç verilmeyen bu hakeme dikkat edin." Yani 'Ben herhangi bir rakibimizin, herhangi bir maçıyla ilgili aldığım bir duyumu, o rakibe iletmedim' diyecek bir kulüp üyesi varsa gelsin bana desin. Hani var ya 'İlk taşı temiz olan atsın' diye... Temiz olup da bu taşı atacak kaç kişi varsa gelsin... Fenerbahçe, Allah'ın günü hakemler için ne bildiriler yayınlıyor. Üstelik de resmi bildiriler... Resmi bildiriler yayınlıyor ve buna rağmen o hakem o maçı yönetiyor. O hakem o maçı hangi koşullarda, hangi baskı altında yönetiyor, bunu da biliyoruz. Bu bildiriyi yapan bir ekip şimdi burada pireyi deve yapmaya uğraşıyor. Tekrar söylüyorum neresinden baksan Tunca'nın yaptığı boşboğazlık ama herkesin yaptığı bir boşboğazlık. Fenerbahçe'nin yaptığı fırsat bulmuş, mal bulmuş mağribi gibi ortalığı bulandırmak, karmakarışık etmek. Bir de Aziz Yıldırım'ın lafı; "Babaları gitti, ondan böyle oldu." El insaf Aziz Bey, el insaf. Haluk Ulusoy ve federasyonu Fenerbahçe'nin en hızlı dostu oldu. Her şeyleriyle Fenerbahçe için çalışır hale geldiler. Haluk Ulusoy'u görevden alan kim: Recep Tayyip Erdoğan. Bütün dünya biliyor mu bunu? Biliyor. Haluk Ulusoy, federasyon başkanlığını kazandığı an gazete başlıkları, "Haluk Ulusoy: 1, Recep Tayyip Erdoğan: 0" diye çıkmadı mı?

ULUSOY ÖNLEDİ
Bu defa da Haluk gittiği zaman onu gönderenin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu herkes biliyor mu; biliyor. Haluk Ulusoy'u kim gönderiyor? Başrolde olan kim: Özhan Canaydın. Özhan Canaydın kim; Galatasaray'ın başkanı. 16 dakikalık meşhur Denizli maçının sonunda şampiyon olan Galatasaray Başkanı. O 16 dakikanın herhangi bir oyuna alet olmamasını sağlayan kim: Haluk Ulusoy. Şimdi Haluk Ulusoy, Rize-Fenerbahçe maçına kasıtlı bir hakem atarsa, kimin lehine atar? Rize kimin memleketi: Recep Tayyip Erdoğan'ın. Rize ile kim oynuyor: Özhan Canaydın'ın rakibi Fenerbahçe. O zaman Haluk Ulusoy nasıl Galatasaray'ın babası olur? Haluk Ulusoy son zamanlarda Fenerbahçe'nin babasıydı. Koşullar onu oraya itti. Çirkinliğe bakar mısınız, herkes bir bulantı yaratıyor. "Denizli'deki 16 dakikayı unutmadık." Denizli'deki 16 dakikanın Galatasaray ile uzaktan yakından alakası var mı? Denizli-Fenerbahçe maçı 16 dakika niye uzadı? Bu uzamadan kim yarar görür? En basit bir mantık olur insanda. Bu 16 dakika içinde Malatya maçı bitecek. Bu 16 dakika içinde Galatasaray maçı bitecek. Eğer Galatasaray puan kaybederse Fenerbahçe zaten şampiyon. Denizli'den puan almasına gerek yok. Denizli'ye rahatlıkla puan verebilir, Denizli kümede kalabilir. Bu 16 dakika içinde Malatya yenilirse, Denizli'nin puana ihtiyacı yok. Kümede kalmış olacak. Rahatlıkla Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak puanları Fenerbahçe'ye verebilir. Ben bunları söylüyorum mantıken itirazı olan var mı?



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Türkiye bitmiş   / 13-02-2008
 Kalli sonuncu   / 12-02-2008
 Yanlış yaptı   / 06-02-2008
 Cinayet gibi   / 05-02-2008
 Beşiktaş favori   / 30-01-2008
 Özür dilemeli   / 29-01-2008
 Erzik doğru isim   / 23-01-2008
 Alex ne yaptı!   / 22-01-2008
 İlk kez bırakmadı   / 16-01-2008
 Fark ortada   / 15-01-2008


 
Seçilmedi atandı
Fener'in babasıydı
16 dakika G.Saray'ın lehine değil
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Titre Palop
F.Bahçe' nin Şampiyonlar Ligi 2.
Leverkusen yakın takipte
Konyaspor maçını büyük dikkatle...
Forvette savaş çıktı
Slovak yıldızın transfer edilmesi...
Hedef Avrupa
Trabzon' da A.Gücü' nden alınan...