Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Koloğlu ve Kazım'a üzülüyorum

Hakan Şükür ile ilgili neler söyleyeceksiniz? Vestel maçında 3 gol attı ama Kazım (Kanat) ağabey başta olmak üzere 'Kolay goller. Herkes atabilirdi' yorumu yaptılar.
Ben tabii Kazım'ın Hakan'la ilgili görüşlerini okumuyorum artık. Kazım en sevdiğim insanlardan bir tanesi ve hele o ilavede yazdıklarını okuduğum zaman sadece spor yazarak ziyan olduğunu düşündüğüm bir kişi. Ama Kazım'ın çok önemli bir kusuru var. Takıntılarını aşamıyor. Doğan (Koloğlu) ağabey de öyle. O yaşta, o gazetecilere bu tür takıntılar yakışmıyor. 2000 yılından beri Sezen'le (Aksu) konuşmuyorum. Bütün dünya da biliyor Sezen'e ne kadar kırıldığımı ama bütün başarılarını en önde yazan benim. Bu iş başka, bu iş başka!.. Benim kişisel kırgınlığım Sezen'in muhteşem bir şarkısına 'Bu basit bir şarkı. Bunu herkes yapabilir' dememi gerektirmez. Böyle bir şey olabilir mi? Bırakın başkalarının bana saygı duymasını, ben kendime karşı saygımı yitiririm.

ANA AVRAT KÜFÜR ETTİ
Bu Kazım, bu Doğan Koloğlu içinde Hakan'a takıntılı olacak bir adam varsa benim. Adam bana hakaret etti. Adam maçtan sonra takımı etrafına toplayıp benim için tezahürat yaptırdı. Dünya Şampiyonası'nda 3. olduğu zaman Türk Milli Takımı 3.'lüğe sevinmedi. "Kıskananlar çatlasın" diye bağırttı Hakan Şükür onları. Türk Milli Takımı, İrlanda'yı elediği zaman takımın otobüsünden benim evimdeki telesekretere telefon ettirip, çocuklara ana avrat küfür ettirdi bana Hakan Şükür. Ben o gün, bugündür Hakan Şükür'le tek kelime konuşmadım. Rastladığım zaman küçüğümdür, selam verir; Allah'ın selamıdır alırım. Başımı eğer, bir selam veririm o kadar. 'Nasılsın Hakan' demedim. Ama o iş başka bu iş başka. Gerek Kazım, gerekse Doğan ağabey, Hakan Şükür'ün toplu ya da topsuz, oynadığı oyunun Türkiye'de benzerinin olmadığını bilecek kadar futbolu bilen adamlar. Hakan'ın yerini dolduracak adam Türkiye'de yok. Hakan'ın ölüsü Milli Takım'da da oynar, Galatasaray'da da oynar. Çünkü yerine alacak adam yok.

NESLİ TÜKENİYOR
Nonda başka bir adam, Ümit Karan başka bir adam, Semih başka bir adam, Serkan Çalık başka bir adam, Nobre başka bir adam. Hakan Şükür türünde adamların dünyada nesli tükeniyor artık. İşte Liverpool'da hâlâ Crouch oynuyor. Niye? Hakan'ın yarısı etmez, futbol değeri olarak. Çünkü başka pivot santrfor yok. Bir de Hakan'ın müthiş Galatasaraylılığı var, bir de Hakan'ın müthiş ağabeyliği var. Takımı toparlayan adam Kalli mi, Hakan mı onu çok araştırmak lazım. Onun için ben Hakan konusunda, Doğan ağabey ve Kazım'ı okurken, ben Hakan'a değil, Doğan ağabeye ve Kazım'a üzülüyorum. Ben ikisini de çok severim ama bütün bu sevgime rağmen Doğan Koloğlu'na artık saygım kalmadı. Doğan ağabey Türk spor basınının duayenlerinden, örnek olması gereken bir adam. Ama çok kötü örnek oluyor. Kazım da bu örneğin peşinden gidiyor. Sezar'ın hakkını Sezar'a vereceksin. Hayır. Hakan Şükür iyi oynadığı zaman ya yazıda Hakan'ın adı yok ya da 'Bunu herkes oynar' diye basitleştiren ifadeler var. Hakan Şükür'ün en küçük hatasında da yazıyı onun üstüne kurup, 'İşte bu Hakan'ın yüzünden Galatasaray puan kaybetti' diye yazıyorlar. Bu yakışıyor mu Kazım'a ya da Doğan Koloğlu'na...



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kalli sonuncu   / 12-02-2008
 Yanlış yaptı   / 06-02-2008
 Cinayet gibi   / 05-02-2008
 Beşiktaş favori   / 30-01-2008
 Özür dilemeli   / 29-01-2008
 Erzik doğru isim   / 23-01-2008
 Alex ne yaptı!   / 22-01-2008
 İlk kez bırakmadı   / 16-01-2008
 Fark ortada   / 15-01-2008
 Ronaldo ortada yok   / 09-01-2008


 
Türkiye bitmiş
Koloğlu ve Kazım'a üzülüyorum
İsveç'le niye oynadık?
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Hızlı ve öfkeli
Kimseyle kıyaslanmak istemediği-ni...
Sars Avrupa' yı
Galatasaray, 3. tur ilk maçında...
Yeter artık!
"Bizi rahat bıraksınlar, huzur...
Güvenoyu
Hacısalihoğlu: En azından...