Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Ronaldo ortada yok

Kayseri'ye tek başına karşı koydu. Fenerbahçe ve Milli Takım'ın iyi bir kaleci kazandığını söyleyebilir miyiz?
Volkan'a Türkiye olarak şiddetle ihtiyacımız var. Avrupa Şampiyonası'na katılacak takımın kalesinde oynamaya en layık isim şu anda o. Bir defa güvenilir olması açısından. Rüştü'nün forma girmesini de çok istiyorum. Rüştü ve Volkan gibi iki kaleci ile finallere gitmemiz lazım. Rüştü'nün durumu belli değil. Sakatlıkları sürüyor, toparlanamadı ama Volkan'ın 2. yarıya hakikaten güzel bir maçla başlaması sevindirici. Futbol oynamanın çok zor olduğu koşullarda, sıfırın altına düşmüş buz gibi bir havada en çok etkilenecek kişi kalecidir. Diğerleri koşarlar ama kaleciler altıpasın içinde hareketsiz kalır. Buna rağmen Volkan'ın direklerin dibinden çıkardığı şutlar muhteşemdi. Milli Takım adına da çok ümitlendim ve sevindim.

Diğer taraftan bir maça kalecinin damga vurması, diğerlerinin kötü olduğu anlamına da geliyor.
Ben Fenerbahçe'nin iyi olduğunu hiç iddia etmedim. Türkiye liglerinin nasıl perişan halde olduğunu dünya biliyor. Bizim ligimize ilgi gösteren bir tek yabancı medya yok. Herald Tribune, Avrupa'nın gazetesi, belli bir ülkenin değil. Avrupa'da İngilizce okuyan insanlar için Paris'te basılan bir gazete. İstanbul'da da basılıyor. İstanbul'da basılan gazetede İstanbul'daki lig maçları yok. İsveç'i, Norveç'i, Danimarka'yı yazıyorlar, Türkiye'yi yazmıyorlar. Bu Türkiye'deki futbolun seviyesini gösteriyor. Galatasaray'ın 2000 yılında geldiği yerden devam edebilseydik, bugün Türkiye'nin maçları Avrupa'da yayınlanıyordu. Avrupa'nın maçları Türkiye'de yayınlandığı gibi. Türkiye'de futbol kalmamış. Sivas'ın lider olduğu bir ligimiz var. Sivasspor bir patlama mı yaptı da lider oldu. Hayır. Fener dökülürse, Beşiktaş dökülürse, Galatasaray dökülürse, Trabzon dökülürse birisi lider olacak.

SAKAT VE KİLOLU

Fenerbahçe'nin, Ronaldo ile yakından ilgilendiği ifade ediliyor. Ronaldo, Fenerbahçe'nin ihtiyacını karşılaşabilir mi?
Yani 3 senedir Hakan Şükür için kıyameti koparan Türk medyası niye bir satır yazmıyor çok hayret ediyorum. Bu kadar iki yüzlü, bu kadar çifte standartlı bir medya olmaz. Ronaldo senelerden beri topa vurmuyor. Sakatlıklarla boğuşuyor, kilo almış. '2000 yılından beri Ronaldo şunları yaptı' diye bir gazete yazmaz mı? Fenerbahçe'nin santrfor adayı ve bütün gazeteler de Fenerbahçe'nin gazetesi. Bunların bir tanesinde Ronaldo'yla ilgili bir detay yok. Girersin Google'a 'Ronaldo' yazarsın çıkarırsın bir yazı... 2000'de, 2001'de ne yapmış. 1998 Dünya Kupası'ndaki fiyaskosundan bu yana Ronaldo ne yapmış biri bana anlatsın!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Utanç duydum   / 08-01-2008
 Sevgi kalmadı   / 03-01-2008
 Ahlaken yanlış   / 02-01-2008
 Yedekler takımı   / 26-12-2007
 Kalli yetmez   / 25-12-2007
 Zafer Yıldırım'ın!   / 19-12-2007
 Tezgah mı var!   / 18-12-2007
 Süreyya bana gelip ağlacak   / 12-12-2007
 Kalli'yi de al git   / 11-12-2007
 Samimim olabilir   / 06-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Carlos devrede
"Ronaldo ile konuşmayı denedim,...
Hedef Dabo
Linderoth' tan umudu kesen Aslan,...
Sessiz çığlık
Beşiktaş, başkent temsilcisini...
Galibiyet emri
"Adana Demirspor maçını...