Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Brezilya gibi

10 Şubat 2008... Bu tarihi bir yere not edin. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'nin bu sezon penaltı ile tanıştığı tarih olduğu için gerçekten çok önemli. Aurelio'ya yapılan hareket penaltı. Ama böyle hareketlere Fenerbahçe çok maruz kaldı, hiç düdük çalınmadı. İsmet Arzuman nihayet geleneği bozmuş oldu. Fenerbahçe, gole kadar çok pozisyon buldu ama değerlendiremedi. OFTAŞ beraberliğe geldi ve bu yüzden kapanarak oynadı. Herhalde rekor seviyede faul yapmışlardır. Bu fauller belki adam sakatlamak için değildi ama Fenerbahçe'nin oyununu bozmak içindi. İsmet Arzuman ikinci sarı kartlardan atması gereken iki futbolcuya gözünü yumdu. OFTAŞ ligin en geç takımı. Ama sahanın en yaşlısı Carlos'u tutmakta zorlandılar. Gökhan Gönül mükemmeldi. Kezman'ın attığı golün yaratıcısı oldu. Aurelio'yu dün değişik gördüm. Çok olumlu oynadı. Bunun nedeni Maldonado idi. Yeni transfer daha ilk maçında o bölgenin en iyisi olduğunu kanıtladı. Atakları kesmede ve kaptığı topu oyuna sokmada çok başarılı. Selçuk çok formda idi. Sırada Deniz var. Zico'nun Maldonado ile bu futbolcular arasında tercih yapması zor olacak. Alex her zamanki gibi takımının lideri, kaptanı, komutanı. Kezman çok istekliydi. Bu da normal. Semih'in yokluğunda formayı kapmak istiyor. Çünkü Fenerbahçe ligde 6+1 ile oynayacak, dolayısıyla bir kişi dışarıda kalacak. Kimse yedek kalmak istemiyor.

G.Saray'ı yalnız bırakmadı
Geçen akşam İrlanda-Brezilya maçını izledim. Dün de Fenerbahçe-OFTAŞ'ı. Fenerbahçe ile Brezilya futbolu şekil olarak tıpa tıp aynı. Acele etmeden sürekli ayağa ve yerden oynuyor. Top hep kendilerinde kalıyor. Bu arada kapanan rakip defasın aralarına adam sokuluyor. Bunlar da topla buluşunca gol pozisyonu doğuyor. Zico istediği sistemi geçen seneden beri yavaş yavaş getirdi ve oturttu. Doğrusu şu ki Fenerbahçe'nin futbolu zevk veriyor. Yalnız yan toplardaki zaafı kesinlikle çözmeli. Adam paylaşımında büyük hatalar yapılıyor ki Sevilla maçında bunlar yaşanmamalı çünkü Sevilla yan top organizasyonlarında çok başarılı. Sahada bir olay oldu, Edu yerde yatarken top İbrahim'e geldiğinde İbrahim, topu taca atacakmış gibi yapıp Maldonado'nun mücadelesini engelledi. Fakat o topu aldı götürdü vurdu ve direkten döndü. Yaptığı fairplay adına doğru değildi. Carlos'tan fırçayı yedi. Ama onu da itmesi kendi adına puanını dibe vurdurdu. Neticede Fenerbahçe iyi oynadığı gecede hakkı olan 3 puanı aldı, G.Saray'ı yukarıda yalnız bırakmadı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bir zafer(!) hikayesi   / 06-02-2008
 Saygısızlık   / 05-02-2008
 İyi sonuç!   / 04-02-2008
 Desteği hak etmek   / 29-01-2008
 Şova devam   / 28-01-2008
 Saygı duymalı   / 24-01-2008
 Saygıyı hak ediyor   / 23-01-2008
 Olmazsa olmazlar   / 19-01-2008
 Gölge etmeyin   / 17-01-2008
 Sistem mi sistemsizlik mi?   / 16-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kadıköy canavarı
F.Bahçe güzel oyunuyla 3 puanı...
Barusso sevinci
G.SARAY' ın yeni transferi...
Ders olsun
"Emeklerimizin boşa gitmemesi için...
Trabzon' da Şener devri
İbrahim Hacıosmanoğlu' na bin 19...