Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Saygı duymalı

İlk önce F.Bahçe'yi son derece iyi ağırlayan Alanyalılara teşekkür etmek isterim. Alanya kentinin tarihinde ilk defa F.Bahçe maça geldi ve sevgili Alanyalılar da bunu en iyi şekilde kutladılar. Maça gelince söylecek fazla bir şey yok. İki takım arasındaki fark belli. Skor çok abartılıydı. Alanya adına üzüldüm fakat biraz da bunu kendileri istedi. Attıkları ikinci golden sonra futbolcuların tribünlere yaptıkları hareketler, tribündeki tezahüratlar F.Bahçeli futbolcuların biraz da intikam alma isteklerini ateşledi. Sonra da skor böyle oldu. Kim ne derse desin 'şu takım zayıf, bu takım zayıf' muhabbetini kimse yapmasın. Böyle bir skor herkese nasip olmaz. Demek ki F.Bahçe iyi yolda. 'Yedekler' demiyorum, takımda mecburen yer bulamayan oyuncuların verdiği mücadele Zico'yu ziyadesiyle mutlu etti. Örneğin İlhan Parlak. Zico artık bu çocuğa daha dikkatli bakmalı. Ve Kezman... Attığı goller zayıf bir takıma karşı atılan goller değildi. Kesinlikle ustalık gerektiriyordu. Ve bu goller mesaj veriyordu.

Küçümseme hatası
Aurelio'nun katkısını söylemeye gerek yok. Aslında dünkü F.Bahçe için fazla bir şey yazmaya, çizmeye de gerek yok. Yalnız şu maç için eleştirim yine olacaktır. Yenilen özellikle ilk iki goldeki laubaliliğe prim vermem mümkün değil. Ne Volkan o golü yemeliydi, ne de Yasin ikinci goldeki o hatayı yapmalıydı. Hem de Yasin aynı hatayı Trabzon maçında yapmışsa bu daha vahim. Ders alması gerekir. Demek ki arkadaşlarımız rakiplerini küçümsemişler. Skor 10 değil, 20 bile olsa futbolda rakip küçümsenmez, rakibe her daim saygı duyulur. Ve böyle olması gerekir. F.Bahçeli futbolcu arkadaşlarımdan da her zaman bunu beklerim. Zaten kafaları Sivasspor maçında. Dün Alanya'da sizlere anlatamayacağım kadar güzel bir hava vardı. Maça tişörtle gittik. Bu iklimden Sivas'ın - 15 derece soğuğuna gidecek F.Bahçe orada ne yapacaktır, kestirmek mümkün değil. İşleri zor olacak. Ben bugün İstanbul'a dönüyorum. Herhalde paltomu giyeceğim. Ama futbolcular Sivas'ta ne yapacaklar bilemiyorum. Allah yardımcıları olsun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Saygıyı hak ediyor   / 23-01-2008
 Olmazsa olmazlar   / 19-01-2008
 Gölge etmeyin   / 17-01-2008
 Sistem mi sistemsizlik mi?   / 16-01-2008
 Alex'siz de olmalı   / 15-01-2008
 Transfer şart   / 14-01-2008
 Biz de samba yapabilir miyiz?   / 11-01-2008
 Kimse merak etmesin   / 09-01-2008
 Kupa çengeli!   / 07-01-2008
 Gerçekler ortada   / 06-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Güzel On-lu
Kezman ve İlhan' ın golleriyle...
Maşallahı var!
Sarı-kırmızılı ekip,...
Mum ışığıyla gelen...
Matias Emilio Delgado... Gerçek...
Çamura yattılar
İnternacional, istediği isimlerle...