Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Üç altın puan

Fenerbahçe, öldü öldü dirildi. Birkaç gün önce oynanan kupa maçına eksik kadrosuyla çıkan Fenerbahçe, hem de seyircisiz karşılaşmada tam kadro ile çıkan Gençlerbirliği'ni yenince, ligde oynanacak maç için bir gösterge olacağını zannetmiştik. Ama fena halde yanıldığımızı dün akşam İzmir'de gördük. Mesut Bakkal takımını çok iyi hazırlamış, Fenerbahçe'yi iyi etüt etmiş ve de öyle sahaya sürmüş. 90 dakika boyunca futbol adına söylenecek çok güzel şeyler bulamasak da mücadelenin çok güzel olduğunu belirtmek durumundayım. Gerçekten her iki takım için de zor bir maç oldu. Özellikle ilk 45 dakikada rakibinin gücünü bilen başkent takımı, sarı-lacivertlileri kendi kalesine yaklaştırmamayı düşünüp tek puanı hedeflerken, uzaktan atağı şutlarla da 3 puanı düşündüğünü gösteriyordu. Zaten bu şutların bir tanesi üst direkten dönerken, Mehmet Nas'ın mükemmel vuruşuyla da beraberliği sağlayan taraf oldu. Gelelim Fenerbahçe'ye... Zico elindeki eksiklere rağmen bence en iyi 11'i sahaya sürdü. Fenerbahçe belki dün iyi top oynamadı ama çok iyi mücadele etti. Hakemlerin inanılmaz yanlış kararlarına rağmen bu zor mücadeleyi kazanan Fenerbahçeli futbolcuları kutluyorum.

Puan farkı 7-8 olur
Kezman'ın attığı gole ofsayt bayrağı kaldırmak neyin nesiydi? Ya da Fenerbahçeli futbolcuların yedikleri tekmelere seyirci kalıp kartlarını top oynamak isteyenlere göstermesi neyin nesiydi? Şu açık ki Fenerbahçe'yi zor günler bekliyor. Dün akşam mücadele eden futbolcuları kutlarken Serkan ile Tuncay'ı ayrı kefeye koymak istiyorum. Fenerbahçe son 3 yıldır hep sol kanattan akınlar yapıp gollerini bulurken, dün Serkan ve Appiah ile sağ kanatın mükemmel işlediğini gördük. (En güzel örnek de atılan ilk gol) Burada Zico'ya getireceğim eleştiri Uğur ile Ümit'i neden değiştirmediği yönünde olacaktır. Tuncay'ı da ayrıca kutluyorum. Attığı ve attırdığı gollerle Fenerbahçe'ye çok önemli 3 puan kazandırdı. Salı günü yazımda bu hafta puan farkının yedi ya da 8 olacağını söylemiştim. Bilmiyorum haklı çıkar mıyım. Eğer haklı çıkarsam bu haklılığım da 'Gökten vahiy indi diyen' insanlara armağan olsun. Bence Fenerbahçe gerçekten milat olacak üç altın puanı almıştır.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 F.Bahçe ve diğerleri   / 02-02-2007
 Düğüm Ankara'da   / 31-01-2007
 Psikolojik savaş   / 30-01-2007
 Hayalkırıklığı   / 27-01-2007
 Heveslen-mesinler   / 24-01-2007
 Boynu bükükler   / 22-01-2007
 Deivid'in gecesi   / 21-01-2007
 Böyle bir garabet   / 19-01-2007
 Semih ve kulübe   / 17-01-2007
 Moral oldu   / 15-01-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Seviye farkı
F.Bahçe Asbaşkanı: Bugüne kadar...
Kar geliyor
Meteoroloji, yarınki Kayserispor...
Yeni başladık
Son iki haftadaki müthiş çıkışta...
Çıkış zamanı
Vestel Manisa maçının zor...