Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hayalkırıklığı

Her zaman söylüyorum, karşındaki takım kim olursa olsun en az rakibin kadar koşmadıktan sonra maçı koparıp alman mümkün değil. Belli ki Kayseri Erciyes'in son sırada olması F.Bahçeli futbolcuları rehavete sokmuş. Öyle bir ilk 45 dakika yaşadık ki tek pozisyonu olmayan lider F.Bahçe'nin karşısında, lig sonuncusu Erciyesspor'un 3-4 net pozisyonu var. Hepiniz biliyorsunuz, en çok savunduğum futbolculardan bir tanesi Mehmet Yozgatlı. Ben şimdi Yozgatlı'ya soruyorum: "Ne yaptın?" Gerçi ondan önce maçı kurtarması gereken isimler olan Tuncay, Alex, Appiah'a da bu soruyu sormak gerek. Son 10 dakikadaki hırsı, mücadeleyi, kazanma azmini neden ilk dakikadan itibaren gösteremezsiniz? İşte benim merak ettiğim konu bu.

Normal değil!
Volkan'ın yediği gole bir şey demeyeceğim. Çünkü Volkan bu tür golleri arada sırada yiyor (Schalke maçı gibi) ve ondan sonra da "Bu yediğim goller normaldir" diyor. Hayır Volkan, bunlar normal değil. Demek ki sen acı tecrübelerden ders almıyorsun. O topa çıkıp ıskalarken ne düşündün, bilemiyorum. Zico'nun Deniz'i stopere çekmesini son derece yadırgadım. Çünkü Deniz'i yaşadığı o çok kötü olaydan sonra hayata ve futbola döndüren Zico'ydu. Hangi mevkide? Ön liberoda. Ve çocuk da çok iyi oynuyordu. Şimdi elinde Ümit Özat gibi stoperde oynayabilecek bir futbolcu varken, görev yerinde iyi işler yapan Deniz'i ne yapacağı belli olmayan stopere çekmek nereden aklına geldi sevgili Zico?

Bravo Korkmaz
İkinci devrede Zico'nun ilk önce Tümer sonra Semih'le devam etmesi akıllıcaydı. Tamam, F.Bahçe'nin beş eksiği var. Bunun içine bir de son dakikada Aurelio eklenmiş ama ne olursa olsun ben Selçuk Yula olarak her zaman F.Bahçe'nin kulübesindeki futbolcuların içerideki futbolcuları aratmayacağını savunuyorsam burada benim bir mazeretim de olamaz. F.Bahçeli futbolcular işin farkına vardıklarında dakikalar çoktaan 78'i gösteriyordu. O dakikadan sonra yapılan ataklarda yüzde yüz pozisyonlar yaşandı. Bir tanesinde de sahada varlığıyla yokluğu belli olmayan Alex'in muhteşem vuruşuyla da beraberlik sağlandı. Şimdi diyorum ki F.Bahçe Kayseri'de kaybettiği üç puana üzülmek yerine, aldığı bir puana sevinmelidir. Kayseri Erciyes takımı kan değişikliği yaparak Bülent Korkmaz'ı göreve getirmekle demek ki iyi iş yapmış. Bunu zaten Bursa'daki kupa maçında görmüştük, dün de F.Bahçe karşısında tekrar yaşamış olduk. Lig henüz bitmedi, yeni başlıyor. Hem şampiyonluk mücadelesi için hem de küme düşenler için. Bülent Korkmaz'ı da böyle maçı bırakmayan bir takım yarattığı için kutluyorum. Son olarak söyleyeceğim söz de F.Bahçe'nin dışarıda kalan futbolcularının beni hayal kırıklığına uğrattığı olsun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Heveslen-mesinler   / 24-01-2007
 Boynu bükükler   / 22-01-2007
 Deivid'in gecesi   / 21-01-2007
 Böyle bir garabet   / 19-01-2007
 Semih ve kulübe   / 17-01-2007
 Moral oldu   / 15-01-2007
 F.Bahçe hazır   / 13-01-2007
 Tamamen psikolojik!   / 12-01-2007
 F.Bahçe ve rakipleri   / 10-01-2007
 Oluyor mu?   / 07-01-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Gergin Fener
Sahada istediklerini yapamayan...
Geri dönüyor
Yöneticiler, ırkçılık iddiaları...
Sancılı seçim
Mali ve olağan seçim kongresinde...
Ceyhun' a erteleme
A.Gücü' nün yıldızı için parada...