Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Düğüm Ankara'da

F.Bahçe, bu sene kupayı çok istiyor. G.Birliği'nin ise ligde bir umudu yok, tek hedefi kupa. Yani iki takım için de son derece önemli bir karşılaşma. Turu atlayan ilk 4 takım arasına girecek. Mesut Bakkal takımını tam kadro sahaya çıkarmış, Zico ise böylesine önemli maçta neredeyse ikinci takımıyla sahada. Hem de seyirci avantajı yok. Burada Zico'yu alkışlayacağım çok nokta var. İlk önce futbolcularına bu kadar güvenen bir teknik adama oyuncuları da güvenir ve onun için oynar. F.Bahçe'nin dün yarı finale çıkılacak maçta taraftarı olmaksızın yedek kadrosuyla oynamasına rağmen G.Birliği'ni yenmesi ileriki günlerde neler yapacağının küçük bir göstergesi. Zico ve Semih tartışmasını yapmaya çalışanlar dün akşamki karşılaşma için ne diyecekler acaba. Bir teknik adam düşünün ki inanılmaz goller kaçıran santrforunu içeriye Tuncay'ı, Kezman'ı ve Deivid'i almasına rağmen kulübeye çekmiyor ve son dakikada attığı golle kahraman olmasını sağlıyor.

Musa Çözen ayıp etti
Kalede Serdar güven verdi, yediği golde hatası yoktu. Kurtardığı bir golden sonra kameranın direkt olarak Volkan'ı göstermesini yadırgadım. Sevgili Musa Çözen burada ne düşündü acaba? Bir özür borcu olması gerektiğini düşünüyorum. Yani 'bak Volkan bir Serdar gibi olamadın' mı demek istedi. Biraz da ayıp etti. 60. dakikadan sonra Zico'nun Kezman ve Tuncay'ı sahaya sokarak oyuna denge getirmeye çalışması akıllıcaydı. Böylece Ümit Özat rahatladı. Çünkü Olcan'a güvenip çok ileri çıkamıyordu ama Tuncay ile sol kanatta çalışmaya başladı. Yalnız burada Tuncay'ın girdikten sonra art arda yaptığı 4 pas hatasını da bayağı yadırgadım. Dünkü maçta dikkatimi çeken iki önemli durum vardı. Birincisi; Fırat Aydınus gördüğümüz kadarıyla top havadayken gol olan pozisyonu beklemeden penaltıyı verdi. Pozisyonun bitmesini beklemesi gerekirdi. Bir de performansını beğenmediğim Mehmet Yozgatlı'nın attığı akıl dolu penaltı. Kalecinin hareketine bakarak, topa abanmadan sakince köşeye yuvarlaması F.Bahçe'nin bundan sonraki penaltıcısının kim olduğunun göstergesiydi. 2-1 net skor değil. Tur, Ankara'daki maça kaldı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Psikolojik savaş   / 30-01-2007
 Hayalkırıklığı   / 27-01-2007
 Heveslen-mesinler   / 24-01-2007
 Boynu bükükler   / 22-01-2007
 Deivid'in gecesi   / 21-01-2007
 Böyle bir garabet   / 19-01-2007
 Semih ve kulübe   / 17-01-2007
 Moral oldu   / 15-01-2007
 F.Bahçe hazır   / 13-01-2007
 Tamamen psikolojik!   / 12-01-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Sonuç iyi
"Futbolda önemli olan kazanmaktır.
Bir daha asla
Grup maçında Erciyes'...
Başarılı değil
"Yönetim, Tigana' yı...
Ceyhun bitti
Trabzonspor, Ceyhun...