13 Mart 2015 | Cuma

Maceraperest Slaven Bilic

Atiba'nın yerini yürüyecek hali olmayan Oğuzhan'la doldurmaya çalışan bir teknik adamınız varsa Brugge karşısında bile ölüp ölüp dirilirsiniz. Net!
Beşiktaş bu sezon Avrupa'da çok zorlu takımlara karşı harika işler yaptı… Tottenham istisnası hariç tümünde Veli Atiba birlikteydi… Bu maçta Atiba yoksa onun yerini dolduracak oyuncu bellidir; Necip… Franco ya da Atınç'tan birini koyarsın stopere çekersin Necip'i orta sahaya, aklın yolu bu… Peki Biliç ne yapıyor; deplasmanda, bozuk zeminde Tolgay ve Oğuzhan'ı birlikte kullanıyor! Pes!
Orta alanda iyi mücadele edemez ve topa sahip olamazsanız Ne Tolgay bekleneni verebilir ne de öndeki Demba Ba... Hikaye bu kadar basit…

Töre'ye dua etsin
Beşiktaş güle oynaya kazanacağı maçı Biliç'in Oğuzhan tercihi sayesinde Sivas maçı havasına soktu… Bu yanlış tercih takır takır işleyen sistemi bozdu, hem de ne bozmak… Arsenal'a kök söktüren, Tottenham'ı, Liverpool'u deviren Beşiktaş köy takımından baskı yedi, goller yedi… Gökhan Töre, Olcay ve Tolgay ancak kendilerine kadar koşan oyuncular, siz bunların yanına bir de Oğuzhan'ı koyarsanız buna macera aramak denir başka bir şey de denmez. Bir Veli, ayağına top bekleyen dört kişinin yükünü nasıl taşısın!?
Biliç kaçtır bu komedi filmini sahneye koyuyor ben saymaktan yoruldum. Futbolun gerçeklerine silah çekilmez! Beşiktaş'ın gerçeği şu; bu takım orta sahada yoksa hiçbir yerde yok.
Biliç dua etsin Gökhan Töre'nin attığı gole. Yoksa şimdi tur Kaf dağının ardında kalmıştı.
Hem de sıradan bir takım olan Brugge karşı.
Çok yazık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor