Schalke zaferi ile bir kez daha Avrupa'nın en çok konuşulan takımlarından biri olmayı başaran G.Saray, değer kazanma açısından da tüm yatırım araçlarını solladı... En büyük artış ise attığı bu arenada kaydettiği 8 gol sonrası bonservis bedelini 8'e katlayan Burak Yılmaz'da yaşandı. Manchester United'ın efsane oyuncusu Cantona'nın, "Onda kendimi gördüm. Birinci sınıf futbolcu. Ronaldo'dan sonra bu tarz forvet bulamayan ManU'da daha da fazlasını atabilir" sözleri ile tanımladığı başarılı santrforun bonservisi için 5 milyon euro ödeyen başkan Ünal Aysal, satmak için ise 40 milyon euro talep etti. Bu isteğe rağmen İngiltere, Almanya, İtalya ve İspanya ve Fransa'dan birçok kulübün Burak için sıraya girdiği dile getirildi.
LİVERPOOL KOLLARI SIVADI
'PiCHiCHi' BURAKAttığı gol ve dakikalara bakıldığında Ronaldo ile aynı sayıda gol atıp, daha az dakika alan Burak için, El Mundo Deportivo gazetesinin kadın köşe yazarı Mentruit, 'gezgin Pichichi' dedi. İspanya'da gol kralı olanlara verilen 'pichichi' lakabını Burak'a yakıştıran Mentruit, Burak'ın değerinin
40 milyon euro olduğunu yazdı.
KIZ KARDEŞİNİ NİŞANLADIDün akşam kız kardeşi Manolya'nın Antalya'daki nişan törenine katılan Burak Yılmaz, gazetecilere açıklama yapmadı. Kundu Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen nişan töreninde Manolya Yılmaz, Oktay Başaran ile nişanlandı.
