ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Arda yüzümü kızarttı
G.Saray'ın kaptanına vakit geçirmek için sarı kart görmek yakışmaz. G.Saray 5. sınıf bir takım değil... Arda'nın kaptan olması gerektiğini ilk ben söyledim ancak ne yazık ki o ilk maçta benim yüzümü kızarttı.


_Arda harikalar yaratmaya devam ediyor. Geçen seneye göre büyük aşama kaydetti gibi. Asist ve gollerine Gaziantep karşısında da devam etti.
Arda beni utandırdı. 91. dakikada oyundan çıkarken yaptığı hareket o maçtaki bütün güzellikleri sildi. Gözümün önünde onların hiçbiri yok. Ne asistleri, ne attığı goller, hiçbir şey... Galatasaray'ın kaptanına vakit geçirmek için sarı kart görmek yakışmaz!.. Galatasaray beşinci sınıf bir takım değil, Galatasaray dünya futbolunun devlerinden, Galatasaray sahaya futbol oynamak için çıkar ve Galatasaray'ın kaptanı "Hakem şuradan çık" dediği halde, hakeme de karşı çıkarak, hakemi de iterek meydan okumaz.
O hakem, hakem olsa kırmızı kart gösterirdi ama Arda biliyor. Hakemin kendisine kırmızı kart gösteremeyeceğini biliyor. Ne yazık ki Türkiye'de hakemler böyle!.. Adın Alex ise adın Arda ise adın Beşiktaşlı bilmem kim ise kırmızı kart görmüyorsun. 'Kırmızı kart Anadolu'nun ufak takım oyuncularına çıkar sadece.' "Buradan çık" dedi dinlemedi, sarıyı gösterdi, Arda yine oradan çıkmadı, o zaman bir daha çağıracaksın kırmızıyı alnının ortasına çakacaksın. Bakalım Arda ya da bir başkası böyle bir küstahlık yapabiliyor mu, böyle bir şımarıklık yapabiliyor mu bir daha! Bilica, niye kırmızı kart gördü Avrupa maçında? İşte bu yüzden. Senin yerli hakemin içeride korkak, içeride eyyamcı ve böyle dalgacı olunca herif zannediyor ki bunları yapmak serbest. Avrupa maçında yapınca 'cart' diye kırmızıyı yiyorlar. Adamın arkasından aşil tendonuna daldın mı kırmızı kartı yersin. Türkiye'de çalamıyorlar. Çalabildiler mi bu hafta; çalamadılar. Ama adam Bilica'ya çaldı.

SAHAYA GİREMEZ
Ben Arda'yı Galatasaray kaptanlığına öneren adamım. Hıncal Uluç söyledi ilk defa. "22 yaşındaki adamı Galatasaray'a kaptan yapın" dedim Turgay Şeren örneğini vererek. Ve ilk maçında Arda benim yüzümü kızarttı. Ama ne yazık ki hakem onu kızartamadı.

_Maçın sonunda sahaya girip hakemlerden özür diledi. Hatasını anladı sanırım.
Futbol Federasyonu onu da yasakladı. Maç bittikten sonra kenardakilerin saha içine girmesini yasakladı. Bütün görüntülerde var; Arda hakemin yanına gitmiş. Hadi bakalım, ceza heyetine verilmesi lazım. Mahmut Özgener'e söylüyorum, yayıncı kuruluşta görüntüsü, gazetelerde fotoğrafları var. Sen dedin ki "Maçtan sonra kenardakiler içeri giremez. Hakemin yanına gidemez." Federasyon bunu ilan etmedi mi? İşte Arda bunu da hiçe saydı, içeri girdi. Hadi bakalım. Lütfen göreyim uygulamayı!.. Özür dilemek için girip girmediği biz bilmiyoruz, gidip gelene kadar. İçeri girip bir de yumruk atsa ne olacaktı? Ayağında parmak arası terliklerle Arda efendi santrada hakemin yanında!.. Çok çirkin bir görüntü ve de federasyona meydan okuma. 'Sen bu kararı aldın ama işte ben seni daha ilk maçta dinlemiyorum. Sahanın içine giriyorum, hakemle konuşuyorum.' Tribünden de bir taraftar atlayıp Arda'nın yanına gidip hakeme bir yumruk çaksa ne olacak!






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Favorim G.Saray   / 05-08-2009
 Denizli'nin işi zor   / 04-08-2009
 Dehşet içindeyim   / 28-07-2009
 Büyük yara alır   / 21-07-2009
 Delgado palavra   / 15-07-2009
 Güiza&Baros golcü değil   / 14-07-2009
 Yerliler ağlamasın   / 08-07-2009
 İlk hedef Avrupa   / 07-07-2009
 Tanjeviç'e alkış   / 01-07-2009
 Polat ders verdi   / 30-06-2009
 
 
Tesadüfen kazandı
Arda yüzümü kızarttı
Santrfor gerekli
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep 2 Galatasaray 3
Manisaspor 0 Eskişehir 0
Diyarbakırspor 2 Ankaragücü 2
Sivas 1 Trabzon 2
Denizli 0 Fenerbahçe 2
Bursa 2 Kasımpaşa 1
G.Birliği 0 Kayseri 0
İ.B.B. Spor 1 Beşiktaş 1
Antalya 0 Ankaraspor 1
2.HAFTA
Fenerbahçe Sivas
Kasımpaşa İ.B.B. Spor
Galatasaray Denizli
Kayseri Gaziantep
Beşiktaş Antalya
Eskişehir Bursa
Ankaragücü Manisaspor
Trabzon Diyarbakırspor
Ankaraspor G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital