ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Tanjeviç'e alkış

* Her hareketi ile Milli Takım'da oynamak istemediğini gösteren Mehmet'i çağırmaması çok normal
* Türkiye'de doğru dürüst basketbol eleştirmeni yok. En büyük sıkıntı bu. İsme göre eleştiri yapılıyor

_Tanjeviç, Hidayet Türkoğlu'nu milli takıma çağırırken, NBA'deki diğer temsilcimiz Mehmet Okur'u davet etmedi. Mehmet de iyi bir sezon geçirdi. O da olsa daha iyi olmaz mıydı?
Mehmet Okur'u Milli Takım'a çağırmaması Tanjeviç'in belki Türkiye'de yaptığı en doğru hareket. Alkışlıyorum bu yüzden Tanjeviç'i. Çünkü Mehmet Okur, Milli Takım'da oynamayı istemiyor. Vücut diliyle de öyle söylüyor, hareketleriyle de öyle söylüyor.
Bütün eylemleri ve söylemleriyle, 'Ben Amerika'da kazandığım milyon dolarları riske etmem. Zaten benim çok az zamanım var. O vaktimi de dinlenmekle geçiririm. Türkiye'nin saçma sapan maçlarında ve kamplarında benim yerim yok' diyor! Bu da onun tercihi, hiç itiraz etmem. Ama bu kafadaki birini çağırmamak en doğru iş. Hidayet de aynı durumda. Lütfen Hidayet'in eylemlerini ve söylemlerine bir bakın. Mehmet Okur'un eylem ve söylemlerine bakın. Bir tanesi oynamak için çırpınıyor. Öbürü umurunda değil. Beni umursamayanı ben de umursamam arkadaş!.. Ama Türkiye'de basketbol camiasının önemli bir bölümü idefix (sabit fikirli) halinde sadece eleştirmeye şartlanmış. Bu yüzden zaten laflarına kimsenin itibar ettiği yok. Ağzı ile kuş tutsa eğer Tanjeviç yapıyorsa kötüdür. Hayır böyle bir şey yok. Eğer Turgay Demirel yapıyorsa kötüdür. Hayır böyle bir şey yok. Turgay Demirel'in 99 tane yanlış işi olabilir, bir tane doğru işi olabilir. Ona da 'Doğru' diyeceksin. Tanjeviç'in 79 tane yanlış işi olabilir, 80. işi doğrudur, ona da 'Doğru' diyeceksin.

KAYA HAK EDİYOR
Ben adım gibi biliyorum; Tanjeviç değil de Ergin Ataman, Aydın Örs ya da Murat Didin, Milli Takım antrenörü olsaydı da Mehmet Okur'u çağırmasaydı 'Aferin' derlerdi. Tanjeviç yaptı diye eleştiriyorlar. Şimdi sen burada Tanjeviç'in hakkını vermediğin zaman 'Kaya Peker'i niye çağırmadın?' demeye de hakkın yok! Kaya Peker bu Milli Takım'da oynamayı en çok hak eden adam. Onu da çağırmıyor Tanjeviç. Bu adam işe başladığı zaman gençlere önem vereceğini söyledi, gençlere önem verdi, eleştirdiler. Bu eleştirilerin tesirinde kaldı tecrübeli oyuncuları denedi yine eleştirdiler.
Bir hatırla Tanjeviç'ten evvel "Bu takımı 'Bizden başkasını tanımayız' diyenler yatırıyor" diye eleştiriyorlardı Hido'yu, Memo'yu!.. Şimdi 'Niye çağırmıyor!..' Türkiye'de doğru dürüst basketbol eleştirmeni yok. Türkiye'nin en büyük sıkıntısı bu!.. Türkiye'de idefix sahibi adamlar var. Bülent ise her yaptığı doğrudur, Hıncal ise her yaptığı yanlıştır! Böyle gazetecilik olmaz, böyle gazetecilikle okuru ikna edemezsin. Böyle gazeteciyle kamuoyu yaratamazsın. 'Haa Ahmet mi yazmış, boşver, o zaten...' dedin mi bitti.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Polat ders verdi   / 30-06-2009
 Kurban oldular   / 24-06-2009
 Polat'ı yaralar   / 23-06-2009
 Fener'e almazdım   / 16-06-2009
 Şener yanlış yaptı   / 10-06-2009
 Fener'i de satar   / 09-06-2009
 Sokaklar boştu   / 03-06-2009
 Kötünün iyisi   / 02-06-2009
 Kötüye gider   / 27-05-2009
 Korkak Denizli   / 26-05-2009
 
 
Tanjeviç'e alkış
F.Bahçe'nin yan kurulu
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital