ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Polat ders verdi

* Medya, Yıldırım'ın konuşmasını 'Fenerbahçe sezon başında 1-0 öne geçti' diye verdi. Bunların içinde Sultani'li Altaylı da var
* Oysa Polat, "Arda'yı istiyorsan, git Üstünel ile konuş" diyerek Yıldırım'a hayatının en büyük derslerinden birisini verdi...
* Sezgin, Lincoln olayını yüzüne gözüne bulaştırdı. Ama Sezgin'i yollamadığı için bu utançtan yüzü kızarması gereken kişi Polat'tır

_Henüz Servet'i satamayan Galatasaray, bonservisi elinde olan oyunculara ağırlık verdi. Gökhan Zan ile birlikte Bursa'dan Mustafa Sarp ve Atletico Madrid'in kalesini koruyan Leo Franco'yu transfer etti.
Galatasaray'ın transfer stratejisini nasıl buluyorsunuz?
Hafta sonunda okudum. Ülker ile forma anlaşması yapılmış. 4 yıllık 27 milyon euro'ya... Bu iyi bir anlaşma. Bu Galatasaray'ın elini biraz rahatlatır. Bir de bugün (dün) akşam 5'e kadar TOKİ'nin Eren Talu'ya verdiği müddet doluyor. Talu, Aslantepe'nin inşaatının hangi çalışma programı içinde ve hangi parayla yapılacağına dair rapor sunacak. Bu TOKİ tarafından kabul edilirse loca ve koltuk satışları yeniden hızlanır. O da bir rahatlama sağlar ve Galatasaray daha önemli transferler yapabilir. Şu anda durum hâlâ ciddi ama ümitsiz değil.

_De Sanctis'ten memnun kalmayan ve gönderen Galatasaray'ın yine yabancı bir kaleci ile yoluna devam edecek olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Mondragon da dahil Tafferel'den bu yana Galatasaray'ın yabancı kalecilerinin bu kadar ısrara değdiğine inanmıyorum. Galatasaray yerli kalecilerin üzerinde dursaydı şimdi Milli Takım'ın kalecilerine sahip olurdu. Gerek Aykut, gerek bugün herkesin peşinde koştuğu Manisalı Ufuk çok başarılı olabilecek kalecilerdi. Kalecinin gelişmesi oynamasına bağlı. Senede iki maç oynayarak kaleci olamazsın. Mondragon'dan bu yana Aykut oynasaydı, bana sorarsan yeni bir Turgay Şeren olurdu Türk sporunda. Fevzi de öyle ziyan oldu gitti. Gözden kaybolduğun zaman, düşük bir takıma gittiğin zaman da gelişemiyorsun. Galatasaray yerli kalecilere güvenmedi, inanmadı ve dışarıdan da çok sıradan kaleciler getirdi. Ben De Sanctis'e 'kaleci' demem. Efendim, İtalya Milli Takımı'nın yedeğiymiş. Ne olursa olsun!.. Dışarıdan birisini getiriyorsan içerdekilere fark atmalı ki geldiğine değsin.

YILDIRIM'IN KÖLESİ
_Yıldırım ısrarla Arda'yı transfer etmek istiyor. Hatta geçtiğimiz günlerde Polat'a 15 milyon euro teklif etti. Fenerbahçe, Arda'yı alabilir mi?
Arda'yı kim istemez ki!.. Ama bu istemek sadaka parasına olmaz. 15 milyon euro, 'Bize bağışlayın Arda'yı' demek gibi bir şey... Aslında ben yazılanlara hayret ettim. Bizim medyamız hakikaten Aziz Yıldırım'ın kölesi. O konuşmada 'Aziz Yıldırım'ın Adnan Polat'ı ezdiğini' iddia ettiler. Bu konuşmayla 'Fenerbahçe'nin sezon başında Galatasaray'a karşı 1-0 galip duruma geçtiğini' dahi iddia ettiler ki bunların arasında "Galatasaray Başkanı böyle olmaz" diyen Sultani'li Fatih Altaylı da var. Oysa orada Adnan Polat, Aziz Yıldırım'a hayatının en büyük derslerinden birini verdi. "Arda'yı istiyorsan git Haldun Üstünel ile konuş" dedi! "Senin muhatabın odur" dedi ve Aziz Yıldırım, Haldun'a gitti!.. İşte Galatasaray Başkanlığı bu... Bunu ama kimsenin yazdığı yok. 'Aziz Yıldırım, Adnan Polat'ı nasıl ezmiş' o konuşuluyor! Adnan Polat o konuşmada canına okumuş Aziz Yıldırım'ın. Ben Aziz'in yerinde olsam insan içine çıkamam! 'Git Haldun Üstünel ile konuş, senin dengin o' demiş. Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray'ın Futbol Şube Sorumlusu ile denk Arda'nın transferinde. Ama bunun altını bir kişi çizmedi ve ne yazık ki Sultani'li Fatih Altaylı dahi anlayamadı. Bunun ne manaya geldiğini!..

_Galatasaray'da Lincoln problemi devam ediyor. Galatasaray sezonu açalı bir hafta oldu ama Brezilyalı oyuncudan halen haber yok! Yönetim de bu konuda herhangi bir yaptırım uygulayamıyor. Lincoln'e fazla taviz verilmiyor mu?
Bu Adnan Polat'ın aczidir. Açıkça söylüyorum. Aslında Adnan Polat'ın değil Adnan Sezgin'in aczi. Ama Adnan Sezgin'i hâlâ Galatasaray'da tutmak da Adnan Polat'ın aczi! Onun için "Adnan Polat'ın aczi" diyorum. Adnan Sezgin artık benim muhatabım değil Galatasaray'da. Galatasaray'a adım atmaması gereken bir adam Galatasaray'ın başında Avrupalara gidiyorsa eğer o zaman bunun sorumlusu Adnan Polat'tır.

BEN UTANIYORUM
Adnan Polat, Galatasaray camiasına 'Adnan Sezgin'e niçin mahkum olduğunu' açıklamalıdır. Tekrar tekrar söylüyorum, her hafta söylüyorum. Bu konudaki dedikoduları dinlemekten ben utanıyorum. 'Adnan Polat, Adnan Sezgin'e niye mahkum' diye ortaya atılan hikayeleri dinlemekten ben utanıyorum. Bu kadar çirkin dedikoduların arasında hâlâ Adnan Sezgin ile devam etmesini de anlayamıyorum! Çıksın Galatasaray'ın Başkanı desin ki 'Adnan Sezgin ile Galatasaray'ın ve benim ilişkilerim şudur.' Adnan Sezgin'i Galatasaray camiası sevmiyor. Sevmemekte de haklı. Aziz Yıldırım'ın gönderdiği teşvik primini 'Galatasaray mağlup olsun' diye 'Galatasaray şampiyon olmasın' diye İstanbulspor'a dağıtan adamı sen hâlâ Galatasaray'ın başında tutuyorsan, geçen senelerdeki bunca rezilliğe rağmen başında tutuyorsan bunun sebebini açıklamak zorundasın!.. Lincoln olayını başından beri yüzüne gözüne buluşturan Adnan Sezgin. Ama camianın nefret ettiği Adnan Sezgin'i de işin başında tutan Adnan Polat. Lincoln olayı bir utançtır, bu utançtan yüzü kızarması gereken adam da Adnan Polat'tır.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kurban oldular   / 24-06-2009
 Polat'ı yaralar   / 23-06-2009
 Fener'e almazdım   / 16-06-2009
 Şener yanlış yaptı   / 10-06-2009
 Fener'i de satar   / 09-06-2009
 Sokaklar boştu   / 03-06-2009
 Kötünün iyisi   / 02-06-2009
 Kötüye gider   / 27-05-2009
 Korkak Denizli   / 26-05-2009
 Ligi Allah korudu   / 20-05-2009
 
 
Polat ders verdi
Nihat doğru seçim
İspanya'yı felç etti
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital