ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Santrfor gerekli

_Galatasaray oynadığı 5 resmi karşılaşmada ağlara 16 gol gönderdi. Bu sezon daha da hücuma dönük bir takım izleyeceğiz gibi görünüyor.
Galatasaray'da Türkiye ligine fazla gelecek bir kadro var. Belki Avrupa'ya az gelir ama... Galatasaray'ın hâlâ bir santrforu yok, bir golcüsü yok. Nonda'yı geçiniz.

_Galatasaray'daki geleceği zora girdiği anda parlıyor gibi. Geçen sezon Nonda ortada yoktu.
Nonda'yı geçiniz. Baros da yeterli değil. Van Nistelrooy ile ciddi bir temasları vardı. Fakat Haldun Üstünel ile konuştum; "Abi dizinden sakat olduğunu öğrendik. Transferi durdurduk" dedi. Hem Nistelrooy adına bir şanssızlık, hem de Galatasaray adına bir şanssızlık. Bu Nonda ve Milan Baros ile Avrupa maçları gitmez ama Türkiye maçları için Galatasaray'ın elinde alternatifli bir kadro var. Gazetelerde 'Altın takım, gümüş takım, bronz takım' diye 33 tane futbolcusu var ki bu 33 kişinin, 33'ü de Türkiye'nin her takımında oynar. Öyle bir kadrosu var Galatasaray'ın. Rijkaard'ın hücuma dönük futbolu sevdiği biliniyor. Neeskens de öyle. Galatasaray bu sene hücum futbolu oynayacak ama hücum futbolu oynamak için o 'tandem' dediğimiz yerdeki iki stoperin müthiş olması lazım. İki stoperin ikisi de kötü. Servet sakatlığından sonra henüz kendisine gelemedi, Gökhan Zan büyük bireysel pozisyon hataları yapıyor. Sabri katiyen güvenilir bir bek değil. İşte buyurun yaptığı penaltı ortada. "Ben penaltı yapmadım" diyor hakeme. Farkında değil! 'Ben bunu yaptım bir daha yapmam' diyeceğine 'Bu penaltı değil. Ben gelecek maçta yine adamın üstüne çıkarım. Bir penaltı daha yaptırırım' diyor, düşünebiliyor musun? Bunca yıldır Galatasaray'da oynuyor, Milli Takım'da oynuyor yaptığı işin ne olduğunun farkında değil. 'Her maçta yaparım, Galatasaray da her maç penaltıdan gol yer' demeye getiriyor. Ama her maçta 3-1 önde olmayabilir Galatasaray. 0-0 giderken 90. dakikada da yapar aynı hareketi üç puan gidiverir. Hakan da geçen yıllardaki gibi değil. Hücum futbolu oynayacak Galatasaray'ın savunması sallanıyor. Sezon başında Linderoth'un yeniden sakatlanması da önemli bir talihsizlik. Bu Galatasaray'ı sıkıntıya sokabilir. Çünkü bu tür orta saha oyuncusu Galatasaray'da iki tane. Linderoth ve Mehmet Topal. Şanssızlık ikisi birden sakat. Hücuma dönük orta saha oyuncusu bol Galatasaray'ın da hani o "Ön libero" dedikleri ne demekse (!) Sallanan savunmaya yardımcı olabilecek türde oyuncu iki tane var. İkisi de şu an yok takımda.

_Ayhan'ı bu kategoride saymıyor musunuz?
Yok. Benim kafamdaki ideal Galatasaray 11'inde Ayhan yok.

_Futbolu oldukça takdir görüyor aslında!..
Beğenilebilir.

_"Yıllanmış şarap gibi" deniyor.
Mehmet Aurelio'yu da beğeniyorlar. Benim görüşüm değişmiyor. Bir takımın iyi oyuncuları Aurelio ve Ayhan ise o takım büyük takım değildir.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Favorim G.Saray   / 05-08-2009
 Denizli'nin işi zor   / 04-08-2009
 Dehşet içindeyim   / 28-07-2009
 Büyük yara alır   / 21-07-2009
 Delgado palavra   / 15-07-2009
 Güiza&Baros golcü değil   / 14-07-2009
 Yerliler ağlamasın   / 08-07-2009
 İlk hedef Avrupa   / 07-07-2009
 Tanjeviç'e alkış   / 01-07-2009
 Polat ders verdi   / 30-06-2009
 
 
Tesadüfen kazandı
Arda yüzümü kızarttı
Santrfor gerekli
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep 2 Galatasaray 3
Manisaspor 0 Eskişehir 0
Diyarbakırspor 2 Ankaragücü 2
Sivas 1 Trabzon 2
Denizli 0 Fenerbahçe 2
Bursa 2 Kasımpaşa 1
G.Birliği 0 Kayseri 0
İ.B.B. Spor 1 Beşiktaş 1
Antalya 0 Ankaraspor 1
2.HAFTA
Fenerbahçe Sivas
Kasımpaşa İ.B.B. Spor
Galatasaray Denizli
Kayseri Gaziantep
Beşiktaş Antalya
Eskişehir Bursa
Ankaragücü Manisaspor
Trabzon Diyarbakırspor
Ankaraspor G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital