Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Devrede kopardı...

Devreyi geride kapattı Trabzonspor. Taktiği ileri vermesi işe yaramadı Ersun hocanın. Yanlış tahlil etmiş Konyaspor'u. Ortadan direk toplarla aşılacak savunma yoktu karşıda. Gökhan, Umut yan yana, ne iş yaptığı belli olmayan İsaac, onların etrafında. Normal olarak başlarında birer markajcı. İşte yanlış burada, kalenin karşısında bir karmaşa. Metrekareye düşen futbolcu sayısı fazla. Birinden sekse, öbürü uzaklaştırıyor. O şekil gol olmayacağını olay cereyan ederken biz anladık. Hocam maçtan önce çözmeliydi. Bir şey daha güründü, koşturmaca sırasında kenardan orta ile o kalabalık bozulabilirdi, yani kenarlar kullanılmalıydı. 45 dakikada bir yan orta yaptı Trabzonspor, o da gol oldu. Rakibi izlemiştir hocam, elinde raporlar vardır. Konyaspor'un nasıl gol atacağını da çözmeliydi. İzlerken gördük ki, o hesap da tutmadı. Rakip savunmanın kucağına mahkum edilen üçlü, orada kaldı. Takım savunmasına hiç katılmadılar. Yalandan hamleleri, geç gelen ada vapuruna benziyordu.

Sözümü geri alıyorum
İlk çeğrek sonrası çok acık göründü, iki beki de öne çıkaran Giray hoca, fazla adamla hücum ediyordu. Colman, Selçuk, Hüseyin'li orta saha, altı rakip karşısında ortada sıçan oyunuyordu.Orada tezgahlanan ataklar, engel görmeden kalede sonuçlanıyordu, hocam görmedi; kafadan kurduğu şablonda kalıp kaybın sebebi oluyordu.Onca pozisyondan sadece iki si gol oldu. Söylemiştim kaleye top gelmediği için zararsız görülen Tolga'nın, iş düştüğünde sakarlığı da devreye girdi. 45 dakikada 2-1 yazıyordu. Liderlik sitresi falan değil, teknik adam yanlışı tamamen. İkinci yarı tuhaf işler oldu. Aynen tarif ettiğim gibi İsaac çıkardı, aradan Ersun hoca boş duran kenarlara koşturdu. Gökhan ve Umut'un rakip savunmaya baskısı da fayda etti. 10 dakikalık futbolla spor üstünlüğünü yakaladı Trabzonspor. İlerleyen bölümde daha bir üstün oynadı bordo-mavililer. Hocama yaptığım eleştiriyi geri alıyorum, en azından ara devrede doğruyu bulduğu için onu tebrik ediyorum. Hakem Selçuk Dereli iyi bir yönetim gösterdi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hakkını verelim   / 04-10-2008
 Yanal tarzıyla   / 28-09-2008
 Üç puan güzel   / 20-09-2008
 Teknik meselesi   / 15-09-2008
 Bol pozisyon olur   / 11-09-2008
 Dünya vatandaşı   / 02-09-2008
 Takdir etmeliyiz   / 27-08-2008
 Takımı beğendim   / 18-08-2008
 İple çekiyorum   / 08-08-2008
 Adım adım çıkmalı   / 25-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
İlacım sensin
Rakip, ligin en az gol yiyen ekibi...
Feldkamp niye geldi
Kalli' nin gelişi Skibbe' yi...
Dibe vurdu
İdmanda takımına hitap eden...
Hırçın ve Güzel
Umut' la öne geçip Veysel' in...