Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bu skor yeter

Fenerbahçe kötü başladığı maçı iyi bitirdi. Alınan skor, Şampiyonlar Ligi'ne girmek için yeterlidir. Zaten gerekli olanı da buydu. İlk dakikalarda golü bulacağını hissettirecek bir oyun sergileyen Fenerbahçe, ne olduğumuzu anlamadan bizi 2-0 mağlup duruma düşürüp üzdüren taraf oldu. Volkan'ın hatalı çıkışından yediğimiz ilk golden önce Lugano'nun kale çizgisinden çıkardığı top, aslında bir uyarı olmalıydı. Arkadan gene savunmanın inanılmaz hatasıyla yenilen golle, neredeyse umutlarımız tükenme noktasına geldi. Aragones anladığım kadarıyla MTK ile Partizan'ı bir tutmuş. Ama yanlış yapmış. İkinci MTK maçında oynattığı kadro ve sistemle aynı çıktı. Her zaman söylüyorum; Alex'i eğer orta sahada sağına soluna pas verecek bir adam olarak düşünürsen hem Fenerbahçe'yi 10 kişi bırakırsın, hem de Alex'e yazık edersin. Ama Aragones maalesef gene böyle yaptı. Yalnız burada Alex, Aragones'i dinlemedi. 2-0 mağlupken kendi kendine ileri gidip yarattığı penaltı pozisyonuyla ve attığı golle Fenerbahçe'ye hayatı getiren adam oldu. Aragones şunu bilmeli ki ne Semih ne bir başkası Alex'in yaptığı işi yapamaz. Bir sözüm de MTK gibi zayıf ve kötü takım karşısında gol atamayan Güiza'ya futbolcu muamelesi yapmayan sevgili Fenerbahçe yazarı meslekdaşlarıma... Dün de çok önemli maçta gol attı. Şimdi ne diyeceksiniz? Hiç beklemeden sürekli eleştiriyorsunuz. Biraz beklediğiniz zaman mahcup olacağınızı düşünmüyor musunuz? Ben Gökhan Gönül'ün sağ kanatta geçen seneki performansını göstermediğine çok üzülenlerdenim. Geçen sene önünde Deivid vardı, şimdi Kazım var. Deivid, Gökhan'a sürekli boş alan açıyordu ama Kazım devamlı çizgide oynadığı için Gökhan'ı engelliyor. Bu işe çözüm bulmak da Aragones'in işi.

Volkan dikkat
Bir sözüm de kaleci Volkan'a Sevgili Volkan, Fenerbahçe başkanı, yönetimi ve teknik kadrosu güvendi. Sen de lütfen o güvene layık olmaya çalış. Yediğin ilk goldeki gibi saçma sapan çıkışlar yapma. Daha önümüzde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız grup maçları ve final maçları var. Lütfen kendine dikkat et. Fenerbahçe dün aldığı skorla bence tekrar Şampiyonlar Ligi'ne girmeyi garantiledi. Hayırlı uğurlu olsun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Alex'i anlamak   / 11-08-2008
 Semih; söke söke!   / 09-08-2008
 Aferin Semih   / 07-08-2008
 Osmaneli, İznik, Bursa   / 06-08-2008
 Yeni transfer Kazım!   / 04-08-2008
 Sıradaki gelsin   / 31-07-2008
 Rövanşa kalmasın   / 30-07-2008
 Yüz yıllık çınar   / 28-07-2008
 Çekirge yine zıplamasın!   / 25-07-2008
 MTK kolay olmayacak   / 23-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Bu nasıl defans
Aragones, 14 dakikada yenen iki...
Yerli yıldız
Aslan, Sivasspor' un golcüsü için...
Dersimi aldım
"Beşiktaş' ı kaptanlık için...
Tat vermedi
Bordo-mavili takım, oynadığı 7...