Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yüz yıllık çınar

Aziz Yıldırım, Divan Kurulu'nda, "250 milyon dolarlık bütçeyi genel kurul kabul etti. Bu parayı eve götürecek halimiz yok. Transfere 50 milyon euro harcadık, paralar sokağa atılmadı. Gerekirse iki futbolcu daha alırız. Bir sorunumuz yok" dedi. Gerçi Fenerbahçelilerin büyük çoğunluğu transferlerden memnun. "Hem Avrupa'da final isteyeceğiz hem de 'Neden para harcadınız?' diye mi soracağız" düşüncesindeler. Geçen sene Galatasaray'ın sadece Lincoln'e verdiği paranın miktarı Fenerbahçe'de tartışılmamalı bile. Shakhtar maçında gördük ki takım iyi yolda; daha da iyi olacak. Takviye de yapılır ama 6+2 doluyken kimsenin elinden bir şey gelmez. Kezman'la yollar ayrılır ayrılmaz alınacak futbolcuyla orta saha toparlanır, hiç merak etmeyin.

***

Sevgili Sinan Engin her sezon başında yaptığı gibi gene bombayı patlattı! Bobo üç Güiza edermiş! Her ne kadar "Böyle demeç vermedim" dese de ben bu haberi üç TV kanalında izledim ve 5 de gazetede okudum. Mutlaka muhabir arkadaşlarla yaptıkları bir sohbet sırasında söylemiştir. Zaten bu işi ilk defa yapmıyor. Ona göre Ricardinho dört Alex, İbrahim Üzülmez de üç Roberto Carlos ederdi! Adını bile hatırlamıyorum, Hırvatistan'dan getirdiği stoper de iki Lugano falandı!

Aurelio kendine yazık etti
Ben Bobo'nun yerinde olsam kendime şimdiden kulüp ararım. Öyle ya Sinan'ın övdüğü Ricardinho'yu, İbrahim Üzülmez'i, o Hırvat'ı ara ki bulasın! Çocuklara yazık ediyor. Kendilerinden kat ve kat üstün futbolcularla mukayese edip, sırtlarına kaldıramayacakları yükü bindiriyor. Sonra bakıyor ki olmuyor, postalayıveriyor! Lucescu'nun söylediği gibi: "Herkes Güiza'nın peşindeyken onu almayı başardıysa, Fenerbahçe büyük kulüptür." Türkiye'de gol krallığının yanına bile yaklaşamayan bir forveti, İspanya'nın gol kralıyla mukayese etmek ne kadar mantıklıdır acaba?

***

Aurelio kendine yazık etti. Bayram Tutumlu, kendi cebine istediği 1 milyon euro'yu alamayınca, çocuğu da yaktı. Valencia diye çıktıkları yolda küme düşmemek için oynayan Real Betis'e kapak attılar. Aurelio, Fenerbahçe'de ve ülkemizde büyük saygı gördü. Kendini kabul ettirmesi yıllar aldı. Şimdi ise onun gibi yüzlerce futbolcu barındıran İspanya'ya gitti. Sıradan bir takımın sıradan futbolcusu olacak. Yazık! Şampiyonlar Ligi'ne artık çok uzaklardan bakacak. Keşke gitmeseydi ama olan oldu. Kazanan, kaybeden kim olur bilemem ama Fenerbahçe'den kimler geldi kimler geçti, bir kişi daha eklense ne olur ki. Yüz yıllık çınarın, bir tek Aurelio ile sallanacağını mı zannediyorsunuz. Ne dersiniz Bayram Tutumlu?



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Çekirge yine zıplamasın!   / 25-07-2008
 MTK kolay olmayacak   / 23-07-2008
 Gerçekleri saptırmak   / 21-07-2008
 10 gün sabredin   / 19-07-2008
 Biraz bekleyelim   / 17-07-2008
 Kalıcı olmak   / 16-07-2008
 Haydi hayırlısı   / 14-07-2008
 Aurelio gerçeği   / 12-07-2008
 Kıymet bilmek   / 09-07-2008
 Helvayı götürmek   / 05-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Büyük gün!
The Mirror gazetesi,...
Ümit Karan kırıldı
Başkan Polat' ın "Kaptanımız...
Gelecek Aydın-lık
Aydın, geçen sezona göre üzerine...
Üç futbolcu mahkemelik
Trabzonspor' un göndermeyi...