Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Aferin Semih

F.Bahçe zaten turu hemen hemen Kadıköy'de garantilemişti. Son imzayı da daha ilk dakikalarda Semih'in attığı golle basmış oldu. Bu dakikadan sonra formalite bir maç izlemeye başladık. F.Bahçe güzel bir antrenman yaptı. Atılan ilk golde Kazım'ın mükemmel ortası kadar Güiza'nın Semih'e indirdiği top da başarılıydı. Semih'in attığı ikinci gole ise söyleyecek bir şey yok, sadece şapka çıkarılır. Attığı öteki gollerin hepsi de ustalık eseriydi. Aferin... Bu maçta takımı iyi ya da kötü yönde eleştiri getirmek mümkün değil. Çünkü rakip bizden çok daha zayıf. Ama gene de unutulmasın ki 1999'da da gene aynı rakip bizden gene çok daha zayıftı ama elenmiştik. Bu sene çıkan iki galibiyette gördüğümüz en büyük özellik, takımın oyun disiplininden asla kopmadan oynamasıydı. Herhalde Aragones bu sene saha içi ve saha dışı disiplinini iyice ortaya koyacak.

Ülke puanına katkı oldu
Maça beklediğimiz bir kadro ama beklemediğimiz bir sistemle başladık. Alex tamamen geride oynuyor, ileri gitmesi adeta yasaklanıyordu. Semih, Alex'in bölgesinde görev yaparken; Güiza en önde rakip savunmayla boğuşuyordu. Bu tabloda Alex'ten bir şey beklemek mümkün değil. En fazla geride top ayağımızda biraz daha kalabilir. Ama Alex'in hücum bölgesinde yaptıklarından faydalanmak mümkün olmaz. Bu şablonda Aragones'in ilk çıkarttığı adam Alex'ti. Yerine de Emre'yi aldı. O bölge Emre'nin kendi bölgesi. İnsanın içine kurt düşüyor. Acaba ileriki günlerde Alex dışarıda mı kalacak? Belözoğlu'nun girer girmez penaltıdan attığı gol sarı-lacivertli formayla resmi maçta attığı ilk gol oldu. Yapılan en büyük hata lüzumsuz görülen kartlardı. Geçen sene de o kartlar yüzünden her maç en 2-3 kişi oynamazken ne puanlar kaybedildi. Hâlâ ders alınamaması ilginç. Sağ kanatta Gökhan Gönül, önünde oynayan Deivid'in ayrılmasından beri bir türlü eski performansını gösteremiyor. Bunun nedeni de basit; Deivid kendisine kulvar açıyor ve açtığı kulvarda da Gökhan'a güzel toplar gönderiyordu. Ama şimdi önünde çizgide topla oynamayı çok seven ve asla o bölgeyi boşaltmayan Kazım var. Neticede F.Bahçe iki maçta da galip gelerek ülke puanına bir katkıda daha bulunmuştur. Bu yüzden tebrik etmek gerekir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Osmaneli, İznik, Bursa   / 06-08-2008
 Yeni transfer Kazım!   / 04-08-2008
 Sıradaki gelsin   / 31-07-2008
 Rövanşa kalmasın   / 30-07-2008
 Yüz yıllık çınar   / 28-07-2008
 Çekirge yine zıplamasın!   / 25-07-2008
 MTK kolay olmayacak   / 23-07-2008
 Gerçekleri saptırmak   / 21-07-2008
 10 gün sabredin   / 19-07-2008
 Biraz bekleyelim   / 17-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Budabeşte Zaferi
Daha önce MTK' ya iki kez elenen...
Son aday McCarthy
Premier League takımlarından...
Bizler inandık
Avusturya dönüşü kurmaylarıyla bir...
Bizi yordular
Wolfsburg mağlubiyetini "iyi...