Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hedef büyüdü
F.Bahçe, kombinelerde, borsada ve ürün satışlarında ezeli rakiplerinden çok önde Devler Ligi'nde çeyrek finale kalınması, Fenerbançeliler için sadece bir başlangıç


Şampiyonluk son dakikada kaçmış, henüz transfer yapılmamış, teknik adamdaki belirsizlik sürüyor ve bütün bunlara rağmen şu ana kadar satılan kombine sayısı 21 bini geçmiş durumda (Daha bu rakam sponsorlar dahil değil) Yapılacak transferlerden sonra bu rakamın 30 bini geçeceğini söylemek için kahin olmaya gerek yok. Gerçekten de Türkiye şartlarının üzerinde bir çizgiye ulaşıldı. Fenerbahçe taraftarının kulübüne sahip çıkmasını, bağlılığını ve sevgisi anlamak için şu tabloya bakmak bile yeterli.
Kulübüne elinden geldiğince maddi-manevi katkıda bulunan o topluluk için söylenenler, yazılanlar, çizilenler asla bir popülistlik örneği değil olsa olsa yiğidin hakkını yiğide vermek olarak adlandırılabilir.

ZEMİN SAĞLAM
Kombinelerde, borsada, ürün satışında, halka arzda, maça gelen taraftar sayısında ve her türlü ekonomik konularda G.Saray ile Beşiktaş'ın toplamının iki katından daha fazla hacime ulaşılmıştır. F.Bahçe'nin bu günlere gelmesinde elbette akılı yatırımlar, politikalar ve belli bir plan içinde yapılan programlar etken olmuştur. Yalnız unutulmasın ki en büyük nedenlerden biri de taraftarın her türlü şarttaki özverisidir. O yüzden F.Bahçe, diğer kulüplere göre çok daha sağlam zeminde oturmaktadır. Başkan ve yönetime güvenleri çok fazla. Asla yalnız yürümeyeceklerini biliyorlar. "Nasıl olsa transferler yapılacak, o yüzden beklememize gerek yok. Kombinelerimizi şimdiden alalım" diyorlar. Bugüne kadar yapılanları teminat olarak görüyorlar. F.Bahçe taraftarı iyi biliyor ki, bulundukları maddi katkılar, kendilerine her türlü geri dönüyor. Sürekli yatırım yapılıyor. Transferi de dert etmiyorlar çünkü "Revivo'yu, Rapaiç'i, Ortega'yı, Hooijdonk'u, Alex'i, Anelka'yı, Roberto Carlos'u Kadıköy'e getirenler herkesi getirebilir" diye düşünüyorlar. Rakip yöneticiler ve medyasının "formalarını bile göremezler'' dediklerine teker teker imza attıranlar "biz de sizlerin yanındayız" mesajlarını veriyorlar. Yalnız şu var. Herkes geçen sezonki Avrupa macerasından umutlanmış ki kalındığı yerden devam edilmesi için büyük beklenti içinde. "Fenerbahçe bu gruptan çıksın, ben de bu mesleği bırakırım'' diyenlere inat çeyrek finale kalınıp, yarı final zorlandı. Bazılarına göre mucize olan bu başarı F.Bahçeliler için sadece bir başlangıç. O yüzden teknik adam konusunda bir an önce karar alınmalı ve de en önemlisi gereken yerlere gereken transferler yapılmalı. Herkes bana kim gelsin kim gitsin diye soruyor. Kontenjan açılmadan dışarıdan transfer yapılamaz. Onun için biraz sabır. Beni takip edenler bilirler ki ben istikrardan yanayım. Özellikle teknik adam konusunda, ne kadar uzun kalınırsa o kadar iyi diyenlerdenim. Geçtiğimiz sezonun başarı ile kapatıldığına inandığım için de kadronun korunmasını ve birkaç takviye yapılmasını istiyorum. Yabancı konusunda kontenjan 7 olarak açılmalı. Oynamayacak, sakat veya yarar sağlamayacaklarla yollar ayrılmalı. Çünkü çıta yükseldi ve hedef büyüdü.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ne tür bir kompleks   / 26-05-2008
 Salonlar Fener'in   / 19-05-2008
 Zico kalmalı   / 17-05-2008
 Teşekkür etmek   / 14-05-2008
 Sayfa beyaz (mı)   / 12-05-2008
 Teselli ikramiyesi   / 11-05-2008
 Gelecek emin ellerde   / 07-05-2008
 Hiç yoktan iyidir   / 05-05-2008
 Neyin motivasyonu?   / 04-05-2008
 Korkma Kemal   / 02-05-2008


 
Hedef büyüdü
Savunma önemli
Telafi ederiz
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Baptista pazarlığı
Yıldırım istiyor ...
Elveda G.Saray
Feldkamp ile de konuştum ...
Hürriyet atağı
Orta sahayı güçlendirmek isteyen...
Mutlu son
Bordo-mavililer, Selçuk için...