Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Korkma Kemal

Sivasspor, G.Saray'ı yenerse şampiyonluk için büyük avantaj yakalayacak. Ligi üç takımın da aynı puanla bitirme ihtimali var. Eğer bu gerçekleşirse tarihte bir ilk yaşanacak. F.Bahçe belki ikili averaj sayesinde şampiyon olacak ama alkışlar Sivas'a gidecek. Gerçekten de büyük iş başardılar. F.Bahçe ve Beşiktaş'a kendi sahalarında kaybetmeselerdi şu anda tur atıyor olacaklardı. Kısıtlı olanaklarla verdikleri mücadeleyi herkes takdir etmelidir. "Yerli oyuncularla oynuyoruz" diye fakir- fukara edebiyatı yapan G.Saraylılara "Peki Sivas ne yapsın" diye sormak gerekir. Transferlerdeki isabetsizlik ve başarısızlığın adını parasızlık koyuyorlar. Yabancı futbolculara dağıttıkları milyonlarca doları sokağa atanların nasıl şikâyet hakkı olabilir ki? Hedef şaşırtma üstatlarına sorulması gerekenler sorulmadığı için ne yazık ki ortaya sahte kahramanların çıkarıldığı bir ülkede yaşıyoruz.

***

Gözlemcilerin başında olan Kemal Dinçer'i yıpratma politikası işe yaradı. Dinçer'i fena halde sindirdiler. Atacağı her adımda "G.Saray düşmanı F.Bahçeli" damgasını yiyeceğini bildiği için görevini yapamıyor. Hatırlarsanız, Hakan Şükür yüzünden Ersun Yanal'ı da aynı şekilde G.Saray düşmanı diye ilan edip başını yemişlerdi. Eğer Kemal Dinçer bunları aşamayıp görevini layıkıyla yapamayacaksa bir an önce istifa etmelidir. Bu hafta G.Saray'ın PFDK'yla sevk edilmemesi işte hep bu propagandaların yüzündendir. Kemal Dinçer korkuyor ve çekiniyor. Yoksa tüm Türkiye'nin gözü önünde doksan dakika küfredilen bir maçı nasıl görmezden gelir? Alex'e korner bile attıramayan yabancı maddeleri hangi gören(!) gözler görmez. Sırf bu yüzden Beşiktaş iki maç ceza almadı mı! Peki Kemal Dinçer'in gözlemcileri nerede, raporları nerede? Herkesin görüp şahit olduğu gerçekler raporlarda yazıyorsa G.Saray ceza kurulunda olmalıydı. Eğer yazmıyorsa Kemal Dinçer'in gözlemcileri görevlerini yapmıyor demektir. Sevgili Kemal, sana tavsiyem, tehditlerden korkmadan işini yürüt. Bu alemde senin ne kadar dürüst olduğunu herkes biliyor. Sakın korkma ama korkarsan da bırak. Bu işin başka yolu yok.

***

Şampiyonluk artık F.Bahçe'nin elinden çıktı. Çünkü kendi ipini kendisi kesti. Önündeki iki maçı kazanıp G.Saray'ın yenilmesini bekleyecek. Her zaman söylüyorum, Zico gerçekleri görmeli. Kendi kurduğu sistemi ve takımı gene kendisi dağıttı. Gereksiz hamleler yaptı. Şimdi gene eskiye dönmeli, Samandıra'daki olaylardan sonra taraftar kenetlendi. Pazar akşamı Kadıköy'de futbolcuları şampiyon gibi karşılayacaklar. Onlar da umarım şampiyon gibi oynayıp taraftarlarını Kadıköy'deki son maçta güzel bir şekilde selamlarlar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 O pankart açılacak mı?   / 30-04-2008
 G.Saray Zico'yla   / 28-04-2008
 Doymak bilmiyorlar   / 25-04-2008
 Fazla kurcalamayın   / 20-04-2008
 İnanmak   / 19-04-2008
 Penaltı ciddi iştir   / 16-04-2008
 Olacak şey değil   / 14-04-2008
 Saygı görmek   / 11-04-2008
 Helal size çocuklar   / 09-04-2008
 Hep bana!   / 07-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Aurelio ile 1 yıl daha
Fenerbahçe, Aurelio ile kulüp...
Çetin ceviz
Yiğidolar ile 4 Eylül Stadı' nda...
Lucio' yu alın
Bayern' den ayrılacağını açıklayan...
5 yıldız tamam
Avrupa' da oyuncu izleyen...