Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Ne tür bir kompleks

Bir kere orası Kalamış değil, Fenerbahçe Muhtarlığı'na bağlı bir bölge. Yani Fenerbahçe. Dolayısıyla işin doğrusu; Galatasaray Kalamış Tesisleri değil, Galatasaray Fenerbahçe Tesisleri'dir. Şimdiye kadar hiçbir başkanın söyleyemediği bu gerçeği, haliyle Adnan Polat da söyleyemiyor. Şimdi bu nedir? Ablamla eniştem doktor. Tıp hakkında biraz da olsa bilgim var ama bunun adına "Fenerbahçe kompleksi" demek için doktor olmaya gerek yok. Karada bir polis ordusu, denizde Sahil Güvenlik botları, Fenerbahçe Burnu'nun köşesindeki tesiste bu şartlarda "Her an olay çıkabilir" endişesiyle eğlenmeye çalışan bir grup... Böyle kutlama olur mu! Halbuki verilecek dostluk mesajlarıyla oraya gidilebilirdi. Kutlama da daha rahat ve mutlu bir şekilde yapılabilirdi. Ama her zamanki gibi kavga ortamını tercih ettiler. Meydan okurcasına "Galatasaray kutlamayı Kalamış'ta yapar" gibisinden bir pankart astılar, "Daha önce ne zaman yaptınız?" sorusuna yanıt aramadan... OFTAŞ maçından sonra Adnan Polat, Levent'teki Liseliler'in derneğinde etrafında toplanan 8-10 kişiye "Saat kaç?" diye soruyor, onlar da "20.45" diyorlar. "Duyamadım" diyor, yine "20.45" diye bağırıyorlar.

Aziz Yıldırım modeli
Ama Polat tatmin olmuyor, "Daha çok bağırın, Kadıköy de duysun" diyor. Yani Polat kafayı tamamen Kadıköy'e takmış durumda. Acaba neden? Caferağa'da Fenerbahçe-Galatasaray bayan basketbol finali oynanıyor. Ortam gayet güzel, maçın bitmesine 3 dakika falan kalmış; Fenerbahçe 13 sayı önde, taraftarlar şampiyonluk şarkıları söylüyorlar. Ama o da ne! Birdenbire iki Galatasaraylı idareci taraftarları el kol hareketleri yapıp tahrik ediyor. Amaç belli; maçı tatil etmeye çalışacaklar. Salonda kazanamadıklarını saha dışında kazanacaklar. Ama işin farkına varan Aziz Yıldırım ve idareciler, olaya el koyuyorlar ve provokasyon yarıda kalıyor. İşin özeti; Galatasaray'ın Fenerbahçe kompleksini üzerinden atması pek mümkün görünmüyor. Tahriklere, provokosyana açık bir şekilde Kadıköy'e gelen Galatasaray Başkanı'na karşı aynı gün "Bayan basketçilerin şampiyonluğunu kutlayalım" diyenlere, "Hayır, bırakın rahat eğlensinler" yanıtını verip tesislerini kapatan Fenerbahçe Başkanı modelini tartışalım ki herkes fikrini söylesin, kim kavgadan, kim barıştan yana görelim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Salonlar Fener'in   / 19-05-2008
 Zico kalmalı   / 17-05-2008
 Teşekkür etmek   / 14-05-2008
 Sayfa beyaz (mı)   / 12-05-2008
 Teselli ikramiyesi   / 11-05-2008
 Gelecek emin ellerde   / 07-05-2008
 Hiç yoktan iyidir   / 05-05-2008
 Neyin motivasyonu?   / 04-05-2008
 Korkma Kemal   / 02-05-2008
 O pankart açılacak mı?   / 30-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Lugano dönüyor
Türk basınına "F.Bahçe' de...
O liste Polat' ın
G.Saray' daki görevinden ligin...
Deco harekatı
Portekizli futbolcuya yıllık 3.5...
Gökhan atağı
Başkan Şener, Trabzon Ortak Güç...