Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hepsi bulvar gazetesi

Ligin tamamlanmasıyla birlikte takımlar transfere ağırlık vermeye başladı ve 3 kulüp takım ile birlikte birçok oyuncu anılıyor. Midem bulanıyor. Spor sayfalarını artık herhangi bir olayın sonucunu merak etmiyorsam açmıyorum. Tenisi merak ediyorum, açıyorum. Roland Garros'ta ne olmuş, İstanbul Cup'ta ne olmuş ya da bilmem neyi merak ediyorum açıp bakıyorum. Ama transfer haberleri kusturuyor beni. Yalanın, palavranın, iğrençliğin bu kadarına birilerinin müdahale etmesi lazım. Ayıptır. Akıllarına gelen her şeyi sallıyorlar. Galatasaray'a 520 kişiyi transfer ediyorlar. 520'den bir tanesi tutuyor, utanmadan, gazetenin küpürünü basıyorlar, 'İşte, biz demiştik' diye. Dediğin ve olmayanların küpürlerini de bas utanmaz adam. Ahlaksız adam, ağır konuşuyorum, terbiyesiz adam. Ben demiştim küpürüne karşılık ben 20 tane, 30 tane yazdığın ama olmayan transfer basarsam ne olacak? Bıraksınlar bu işleri. İnsanı gazeteden nefret ettiriyorlar. Transfer sezonu girdiğinden beri midemi bulandırıyorlar. Hepsi, istisnasız. Fenerbahçe- Telekom maçının sonucunu merak ettiğim için açık bakmak zorunda kalıyorum. Allah'tan onu da başlara koyuyorlar, hemen orada bakıp, bitiriyorum.

BÜTÜN SAYFALAR AYNI
_Aslında Türkiye'ye özgü bir şey değil gibi. İngiliz, İtalyan, Alman mahreçli transfer haberleri de geliyor. Özellikle Arda konusunda mesela İngiliz basınında haberler yer alıyor. Newcastle'ın, Tottenham'ın kendisini istediğini iddia ediyorlar. Önemli değil. Dünyanın her yerinde iki çeşit gazete vardır. Ciddi gazeteler ve bulvar gazeteleri. Bulvar gazeteleri sallarlar. Ciddi gazeteler sallamaz. Türkiye'deki bütün gazetelerin spor sayfaları aynı. Hürriyet'i, Sabah'ı, Milliyet'i, Vatan'ı, Akşam'ı hepsi bulvar gazetesi. Hepsi sallıyor. Bir de internet var. İnternette sitelere giriyorsun, hangi kulüpte, kim boş, bütün listeler elinde. Sana sadece Türkiye'ye transfer etmek kalıyor!..

UTANMALARI LAZIM
_Chelsea'yi penaltılarla geçen Manchester United, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştı. İki takımın ortaya koyduğu futbol finale yakıştı mı? "Üzülme Fenerbahçem" diye başlık atanlar utandılar mı? Utanmaları lazım. O finalde Fenerbahçe olabilirdi. Gördük oynanan futbolu. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan futbolu, hele de Chelsea'yi gördük. Züğürt tesellisi; "Üzülme Fenerbahçem." Aşağılık kompleksi, yalakalıktan kurtulamıyoruz. 'Aziz efendi, ocak transferinde 3 tane adam alsaydı ki parası vardı Fenerbahçe'nin; Fenerbahçe, Moskova'da finaldeydi ve kupayı da almıştı' diyen var mı? Final maçını izledikten sonra... Yok. "Üzülme Fenerbahçem"; "Yılın Spor Adamı Aziz Yıldırım!.."



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Az daha beni döveceklerdi   / 21-05-2008
 Hakan en iyisi   / 20-05-2008
 Formül belli   / 15-05-2008
 Vatan haini mi!   / 14-05-2008
 Futbolu bilmiyor   / 13-05-2008
 Raporlar değişti   / 07-05-2008
 İki korkak hoca   / 06-05-2008
 Paylaşmalıydı   / 01-05-2008
 İkisi de sıfır   / 30-04-2008
 Hayaleti görmedi   / 29-04-2008


 
İnanılır gibi değil
Hepsi bulvar gazetesi
Sakık'a yakışmadı
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
İsteyen alır
Fener' in transfer etmek için...
İkinci Servet
Cimbom' da hedef savunmayı...
Operasyon!
Alman spor dergisi,...
Egemen bitti
Bordo-mavililere 3 yıllığına imza...