Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Reset şart oldu

Başkentteki Ankaraspor maçını izledikten sonra insanın haykırası geliyor "Bunların hepsini satın!" diye. Kaybedilen üç puan için değil, ortaya konan dördüncü büyüğe yakışmayan futbol denemeyecek, geleceği olmayan "oyun" için öfkeleniyor insan. Tabuları yıkacaksın, onun emeği, bunun hatırı demeyeceksin, nankör olacaksın bir an, göndereceksin Hüseyin'i Erdinç'i, Umut'u, hepsini...! "Reset" atacaksın, sıfırdan başlatacaksın Trabzonspor'u! Başarı için şart oldu artık! Yanal hoca "Bundan sonra prestij için oynayacağız" diyor ama hangi prestij? Fatih ve Gökdeniz'i çıkarınca Yattara da oynamayınca bu takımın iskeleti belli ki darmadağan oluyor! İyi bir 'ortopedist'in bu iskeleti elden geçirip, yeni sezon için sil baştan kurması şart. Bu kadro değişmezse 2009'da da bu ağır eleştirileri istemeden, üzülerek yapmaya devam edeceğiz! Keyif vermiyor insana hatalarını birinin hep yüzüne vurmak! Dördüncü büyük Trabzonspor'a hangisinin futbolu yakışıyor? 11 futbolcudan biri "Ben farklıydım" diyebiliyor mu başkentte! Umut'un oyununa bakıyorsunuz "Bu nasıl 11 gol atmış" diye inanamıyorsunuz! Bırakın kendine pozisyon üretmeyi ne pozisyondan yararlanma, ne de fırsatçılık vardı Umut'ta... İlla Yattara sıfıra inip ortalayacak, Umut topa dokunacak! Koskoca Trabzonspor böyle mi gol atacak?

Komple operasyon!
Kaledeki Tolga'ya bakıyorsunuz; "Fatih Terim hoca bu çocukta nasıl bir ışık gördü de A Milli yaptı, 90 dakika oynattı?" diye söylenmeden edemiyorsunuz. Savunman hata yapabilir, rakip forvet çok yetenekli olabilir ama senin de yeteneklerinden biriyle kurtardığın birkaç gol pozisyonun, birkaç maçın olmalı futbol hayatında. Ben bunu hiç göremedim Tolga'da! Örnek aldığı Rüştü abisi de bir alem Beşiktaş'ta. Koca derbide topu Ali Bilgin'in önüne nasıl bırakıp da kaleyi ardına kadar açtı, şaşırıp kaldık! Görünen o ki başarı için Trabzonspor, Tolga'yı Tolga da idolünü değiştirmeli! Sadece kaleye ve forvete değil, bir kaç istisna dışında Trabzonspor'daki bu operasyon her mevkiye yapılmaalı!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bu sistem yutuyor   / 18-03-2008
 Geleceğe bakmalı!   / 02-03-2008
 Yabancı kalmayın!   / 23-02-2008
 Kaleyi unutmayın!   / 24-12-2007
 Görün artık!   / 28-11-2007
 Atamayana!   / 27-10-2007
 Vur abalıya ama   / 09-10-2007
 Bu nasıl birliktelik?   / 19-09-2007
 Sorunlar çok ama   / 05-09-2007
 Aker'de üzücü gece   / 13-08-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Dehşet adam
Times on Sunday gazetesi, "Alex de...
1 puan kazanç
G.Antep' in çok iyi mücadele...
Yıldırım çarptı
"Penaltımız ve kırmızı kart...
Gökdeniz fırtınası
2 gol atıp, 1 asist yapan Gökdeniz...