Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Saha içinde kavgalar normaldir


Turgay Demir- Ben işin başka tarafına bakıyorum. F.Bahçe-Denizli maçında Fotomaç'ın birinci sayfasında yazanlar. 2- Ustat Hıncal Uluç'un söyledikleri bana göre F.Bahçe gerçekleridir. Bugüne kadar herkesin gördüğü ama başta F.Bahçe yazarlarının görmek istemediği gerçeklerdi. F.Bahçe buraya en başta yönetim hatalarıyla geldi. Önemli bir örnek vereceğim. Aurelio ile Ricardinho'nun maç içinde yaşadıklarına bir şey demiyorum. Futbolcu saha içinde kavga da eder, tartışır da. Şu olur, bu olur orada biter. Ama maç bitmiş, duşunu almış, rahatlamışken gidiyorsun orada bir oyuncuya saldırıyorsun. F.Bahçe bu olayı kesinlikle kınamalıydı. O kınamayı yapmış olsalar ortam biraz olsun rahatlardı. Bunu söylerken önemli bir şeyi daha belirtmek istiyorum. Ricardinho'nun otoparkta dövülmesi olayının organize olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çok kişiyle konuştum. Örneğin Şekip Mosturoğlu kavgayı önlemek için büyük gayret sarfetmiş, aynı şekilde Celal Kolot da, "Teneke kupa için bunlara değmez" demiş. Yani orada komplo değil, aniden gelişen bir olay var. Birinin hakkını ararken başka birilerine haksızlık yapmayalım. Aurelio'yu ve o saldıran diğer kişiyi kınıyoruz, F.Bahçe bu olayı kınamadığı için de onları kınıyorum. Hemen ekleyeyim, eğer Aurelio'ya küfür ettiyse Rico'yu da kınıyorum. Ayrıca F.Bahçe "kişinin kulübümüzle ilgisi yok" demekle sıyrılmamalıydı. Böyle şey olmaz.

İlker Ateş- Böyle bir açıklama duydun mu? Yapmadılar bu nasıl bir mantık?

Turgay Demir- F.Bahçe yönetiminin gerginlik politikasının bu olayda da devam ettiğini görüyoruz. Kınamıyorlar v.s... Bu politika nedeniyle F.Bahçeli futbolcuların ayakları titriyor. Ben bunu haftalardır söylüyorum.

İlker Ateş- F.Bahçe psikolojik çöküntü halinde diyorsun. Beşiktaş nasıl, bu ortam maça nasıl yansıyacak.

Turgay Demir- F.Bahçeli futbolcuların büyük bir moral dezavantajları var. Bu bazen motivasyon da sağlayabilir ama genellikle motivasyonu bozar. Bunun yanı sıra Koray'ın olduğu bir Beşiktaş, kolay kolay F.Bahçe'ye yenilmez, buna inanıyorum. Ama sonucunda bu derbi maçtır. Bir anlamda da her sonuca açıktır.

Selçuk Yula- F.Bahçe'nin Selçuk Dereli'ye kadar bir gerginliği yoktu. Ama o zamana kadar ligde 28 puan kaybedilmişti. Yani bu tezi çürütmek çok kolay.

İlker Ateş- F.Bahçe için "yüzde yüz yenecek, favoridir" ifadesini kullanabileceğimiz bir görüntüsü yok diyebilir miyiz?

Turgay Demir- Bana göre ne sahada böyle bir görüntü var, ne moral olarak böyle bir görüntü var. Beşiktaş bu açıdan biraz daha avantajlı durumda.

Selçuk Yula- Beşiktaş'ın daha avantajlı olduğuna katılmıyorum. F.Bahçe'nin son haftalarda gördüğümüz Beşiktaş'tan çok daha iyi olduğu da ortada. Beşiktaş'ın Sivas maçıyla F.Bahçe'nin Denizli maçını bir futbol adamı olarak asla bir tutmam. Eğer Beşiktaş kendine gelmeyip de aynı futbolu oynayacaksa nasıl şanslı olabilir! Herkes biliyor ki, Kadıköy'deki maçın ikinci devresi 6-0, 7-0 biterdi.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Yenilen UEFA'ya
2009 finali tehlikede
Saha içinde kavgalar normaldir
Kazanmak şart
Yıldırım atasın
Rico orada olmamalıydı

Yenilen UEFA'ya
Kalbim boş
Kader maçımız
Transfer startı
Suçlu Yıldırım
 
İmzayı atmış!
Başkan Yıldırım' ın, İspanyol...
Sakatlık bahane evi bile...
Sezon başından bu yana, dönem...
Suç yönetimin
"Galatasaray, FIFA' ya başvurarak,...
Jübile teklifini kabul...
Bu sezon G.Saray formasına...
Kartal' ın hücumbotu...
* Top ayağına değdiğinde bir...
Galibiyete 2 trilyon!
Beşiktaşlı futbolcular, F.Bahçe...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu