Maç Sonuçları

SİVASSPOR FENERBAHÇE CANLI İZLE ŞİFRESİZ 📺 | Sivasspor - Fenerbahçe ZTK maçı hangi kanalda? FB maçı saat kaçta?

Sivasspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak kritik müsabaka heyecanla bekleniyor. A Spor canlı ve şifresiz yayın ile karşılaşmayı futbolseverler ile buluşturacak. Fenerbahçe'de 3 eksik bulunuyor. Karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı ve 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe ZTK maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Zorlu maç öncesi ilk 11'ler belli oldu.

Giriş: 03 Mayıs 2023, Çarşamba 19:25 Güncelleme: 03 Mayıs 2023, Çarşamba 20:09

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Yarı final ilk maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ASPOR CANLI YAYINI (HD) İZLE - (SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇINI İZLEMEK İÇİN 👉TIKLA

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Sivasspor - Fenerbahçe maçı 3 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30'da A Spor'da canlı ve şifresiz yayınlanacak.

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇINDA İLK 11'LER
Sivasspor:
Muhammer, Murat, Caner, Goutas, Uğur, Ulvestad, Erdoğan, Charisis, Gradel, Saiz, Caicedo

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Rossi, Pedro

ASPOR CANLI YAYINI (HD) İZLE - (SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇINI İZLEMEK İÇİN 👉TIKLA

KUPADA 6. RANDEVU
Sivasspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 5 kez rakip oldu. İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda sarı-lacivertliler 3 kez galip gelirken, 2 mücadele de berabere tamamlandı. İki takım 2008-2009 sezonunda Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaşırken, tur atlayan taraf Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler ile kırmızı-beyazlılar ayrıca kupada iki kez de grup aşamasında birlikte yer aldı. Gruplarda oynanan 3 maçta Fenerbahçe 2 galibiyet alırken, 1 müsabaka berabere sona erdi. Kanarya, rakibine karşı 5 maçta 9 gol atarken, kalesinde 1 gol gördü.

İKİ TAKIMIN KUPA YOLU
Fenerbahçe, bu sezon Türkiye Kupası'na 5. turdan başladı ve İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, daha sonra son 16 turunda Çaykur Rizespor'u 2-1, çeyrek finalde de Kayserispor'u 4-1 yenmeyi başardı. Geçtiğimiz sezonun kupa şampiyonu Sivasspor ise 5. Tur'da Erokspor'u 5-2, son 16 turunda ise Karacabey Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Çeyrek finalde Gaziantep FK ile eşleşen kırmızı-beyazlılar rakibinin deprem nedeniyle ligden çekilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayıldı ve yarı finale adını yazdırdı.