Maç Sonuçları

Hendek turladı

Türkiye Kupası'nın 1. turunda 3. Lig ekipleri karşı karşıya geldi. Hendekspor, Batman Petrolspor’u Yavuz Alemdar’ın golüyle devirdi. Bir üst tura adını yazdırdı...

Giriş: 08 Eylül 2021, Çarşamba 06:50

Ve Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan başladı. 1. tur açılış karşılaşmasında Batman Petrolspor ile Hendekspor kozlarını paylaştı. A Spor'dan yayınlanan karşılaşmada Hendekspor rakibini 1-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdırmayı başardı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz geçildi. İkinci devrede ataklarını sıklaştıran Hendekspor'da oyuna sonradan giren 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Yavuz Alemdar 54. dakikada attığı golle takımını galibiyete taşıyıp tur atlattı.

OYUNCULARI KUTLUYORUM
Tur atlayan Hendek'te teknik direktör Talip Toprak, kupada gidebildikleri kadar gitmek istediklerini söyledi. Toprak, "Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

LİGDE DE MOTİVE EDER
Kupada bugün Kahta ile karşılaşacak Karaman'da teknik direktör Okan Kopan, alacakları bir galibiyetin kendilerini ligde motive edeceğini belirtti.

'UMARIM YİNE ATARIM'
Yeni sezonda Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk golünü kaydeden Yavuz Alemdar, çok mutlu olduğunu kaydetti. Genç orta saha "Umarım gollerime devam edebilirm. hem kupada hem ligde takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.