2 metreden arkadaşımı duyamadım
Domago j Vida , “Beşiktaş taraftarı muhteşem. Geçtiğimiz sene İstanbul’da oynadığımız maçta 2 metre uzaktaki arkadaşımızı duyamadık” dedi
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ocak 2018 00:00
GURUR DUYUYORUM
Beşiktaş'a gelmekten dolayı büyük bir onur duyduğunu ifade eden Vida şöyle devam etti: "Başkan Orman, Hırvatistan'a geldi ve o zaman bana inanılmaz bir ilgi gösterdi. Bana olan ilgi ve alakadan dolayı da zaten o anda kararımı vermiştim. Kiev ile sözleşmemi bitmesine uzun bir süre vardı ve beklemek zorundaydım. Taraftarlar gibi ben de bekledim. Türkiye'den ve diğer ülke takımlarından da teklif geldi. Ancak ben artık Beşiktaş'tayım ve onlar geride kaldı. Hep birlikte burada kendimizi kanıtlayacağız. Büyük bir aileye, büyük bir camiaya geliyorum. 4.5 yıl birlikte olacağız."
Pepe'yi anlattılar
Modric'in kendisine Pepe'yi uzun uzun anlattığını ifade eden Vida, "Bu sene Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim ama lig maçlarını pek takip edemedim, geleceğim takım olduğu için bilgiler aldım. Modric bana Pepe'yi anlattı. Nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorum. Mitrovic ile de tanışıyoruz, burada birlik olacağız. Lens ile takım arkadaşıydım" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 31.haftasının kapanış günü 3 maça sahne oldu. 17.00 seansında Samsunspor, Corendon Alanyaspor'u 3-2 mağlup etti. 20.00 seansında ise Beşiktaş ile Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor ise TÜMOSAN Konyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. İşte bu mücadelelerin ardından güncel puan durumu... -
Sergen Yalçın’dan Semih Kılıçsoy sözleri! Beşiktaş'a geri dönecek mi? -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. İki takım sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Fotomaç Gazetesi yazarları, Beşiktaş-Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi)