ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Denizli'nin ölüsü yetti

_Denizli'nin sıkıntıya düştüklerinde, eleştiriler yoğunlaştığında gündem değiştirecek açıklamaları oldu. "26. haftayı bekleyin" sözleri doruk noktası gibiydi. Denizli'nin takıma ve kamuoyuna yönelik mesajlarıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?
Bu sene gördüğüm Mustafa Denizli, benim gördüğüm Mustafa Denizli'ler arasında en kötüsü!

_Mustafa Denizli'nin ölüsü yetiyor!
Aynen öyle. Mustafa Denizli'nin ölüsü yetti. Normal koşullarda bu Mustafa Denizli'yi ben Galatasaray'ın başında üç gün tutmam. Ölüsü bile yetiyor. Anla Türk futbolu ne hale gelmiş. Yanlış takımlar kurdu, yanlış oyun oynattı, yanlış oyuncular değiştirdi. Kendine güveni hiç kalmamış. Korkular içinde. Korkuyu oyunculara yansıttı. Beşiktaş olmadık derecede korkular içinde oynadı. Şimdi maç öncesi rakibi analiz edersin, rakibine göre oyun kurarsın. Ama hangi rakibe göre oyun kurarsın; kendinden iyiyse. Sen iyiysen, rakip sana göre oyun kurar. Sen çıkıp futbolunu oynarsın. Bu ikisi arasında çok büyük fark var. Beşiktaş, Barcelona ile oynuyorsa Barcelona'ya göre bir takım çıkarır Mustafa Denizli. Oturur düşünür, 3 gün 3 gece Barcelona'nın videolarını izler, elindeki kadro ile o takımı nasıl yenebileceğini düşünür ona göre hiç kimsenin aklının almadığı bir takım, hiç kimsenin aklının almadığı bir taktikle sahaya çıkar. Nasıl olsa normalde o maçı kaybediyorsun sen... Kazanmak için her türlü riski göze alabilirsin. Ama sen küme düşmeye oynayan bir takımla oynuyorsan eğer sahaya Beşiktaş gibi çıkarsın, Beşiktaş gibi oynarsın. O küme düşmeye oynayan takım seni düşünür. 'Ben bu Beşiktaş'tan nasıl puan alırım' diye. Hayır. Beşiktaş kimle oynarsa oynasın Mustafa Denizli rakibe göre takım çıkardı. Kendinden kötü oynayan takıma karşı, kendinden aşağıda olan takıma karşı takım çıkarır mı teknik direktör?

FUTBOLCU CİN GİBİDİR
Böyle yapıyorsan 'korkuyorsun' demektir! Mustafa Denizli'nin lafı değil mi; "Teknik direktörün en büyük hatası korktuğunu futbolcuya hissettirmek. Futbolcu cin gibidir, daha tahtaya takımı yazarken senin korktuğunu anlar" diyen. Beşiktaş'ın başına geldiğinden beri sahaya çıkardığı bütün takımların birinci maddesi; korku. Korkak Mustafa Denizli olduğun zaman da Mustafa Denizli olmazsın. Mustafa Denizli bu ülkede cesaretin simgesi, çünkü risk almanın simgesi, kazanmak için oynamanın simgesi. Mustafa Denizli bu sene tam bir eyyamcı. Beşiktaş şampiyon olsun gerisi önemli değil!

_Bu amacına da bir şekilde ulaşmış oldu ve tarihe geçti.
Ötekiler çok kötüydü de ondan. Dedim ya görevi kabul ederken Beşiktaş'a güvenerek gelmedi. Öbürlerine bakarak geldi. 'Bunlar bu sene şampiyon olamazlar, bunlar bu sene şampiyonluğu benim cebime koyarlar' diye geldi ve tahmini doğru çıktı.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kötüye gider   / 27-05-2009
 Korkak Denizli   / 26-05-2009
 Ligi Allah korudu   / 20-05-2009
 Beşiktaş avantajlı   / 19-05-2009
 Barışmaları zor   / 14-05-2009
 Son sprinti yok   / 13-05-2009
 Tersine dönebilir   / 12-05-2009
 Polat seyretti   / 06-05-2009
 Fener teşvik almış!   / 05-05-2009
 Çok yıprandı   / 29-04-2009
 
 
Kötünün iyisi
Demirören lafını yedi
Denizli'nin ölüsü yetti
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital