ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Emre, Ernst ve Sivok atılmalıydı

_Emre Aşık'ın, Cisse'yi düşürdüğü, Yusuf ve İbrahim Üzülmez'in penaltı beklediği tartışmalı pozisyonlar vardı. Hakemin yönetimini nasıl buldunuz?
Hakemden utandım. Bu kadar kolay bir maçta böyle bir eyyamcı hakem olması utanç verici. Ernst ikinci sarıdan atılmalıydı, Sivok direkt kırmızı kart ile atılmalıydı, Emre Aşık ikinci sarıdan atılmalıydı. Yusuf'a gösterdiği sarı kart çok yanlış. 'İkisinden birisini tercih etmek zorunda olsan sarı kart mı, penaltı mı verirsin' dersen bence penaltı daha akla yatkın. Yusuf'un önünde bir ayak var. Yusuf'un koşu yoluna atılmış bir ayak var. O ayağa ya takılacak, ya üstünden atlayacak.
Takılsa da üstünden de atlasa düşebilir, dengesini kaybedebilir. O zaman niye sarı kart gösteriyorsun? Düşmek için bir sebep yokken düşüyorsan hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart verilir. Ben seni itiyorum, sen düşüyorsun, üstüne bir de sarı kart görüyorsun! Niye! İtenin kabahati yok mu? Orada aslında penaltı da yoktu, sarı kart da yoktu.

DERBİYE YAKIŞMADI
Kewell'ın yaptığı hareket uzaktan ilk bakışta bana da nizami şarj gibi göründü ama ekrana hakemin mesafesinden görüntü geldiği zaman Kewell'ın omuz omuza değil, sırta darbe yaptığı görünüyor. Sadece omuz omuza şarj, nizami şarjdır. Omuz omuza yaptığında da ölçülü ve dengeli olmak zorundasın. Aşırı güç kullandığında o da penaltıdır. 1- Kewell'ın darbesi omuza değil sırta. 2- Koşarak geliyor, hızla vuruyor, o darbe insanı düşürebilir. 3- Kolunu da kullanıyor. Yani 3 ayrı ihlal birden var orada... Orada penaltıyı verebilirdi, vermedi. Garip bir hakemdi. Derbiye yakışmayan bir hakemdi. Verdiği kararların hiçbirinde ortaya çıkmadı. Tam eyyam hakemi. Böyle hakemlerden bir şey olmaz. Eyyamcıyı daha fidanken temizleyeceksin piyasadan ki diğerlerine ders olsun. 'Ben eyyamcı hakem istemiyorum' desin federasyon ve Merkez Hakem Kurulu. Hakem yanlış yapsın tamam ama eyyamcı hakeme tahammülüm yok.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ligi Allah korudu   / 20-05-2009
 Beşiktaş avantajlı   / 19-05-2009
 Barışmaları zor   / 14-05-2009
 Son sprinti yok   / 13-05-2009
 Tersine dönebilir   / 12-05-2009
 Polat seyretti   / 06-05-2009
 Fener teşvik almış!   / 05-05-2009
 Çok yıprandı   / 29-04-2009
 Uyutma taktiği   / 28-04-2009
 Nasıl savunur!   / 22-04-2009
 
 
Korkak Denizli
Haftaya söylerim!
Emre, Ernst ve Sivok atılmalıydı
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
33.HAFTA
Ankaraspor 0 Antalya 0
Eskişehir 2 Trabzon 5
Bursa 2 Gaziantep 2
Kayseri 0 Hacettepe 0
Sivas 3 G.Birliği 2
Ankaragücü 3 Denizli 0
Beşiktaş 2 Galatasaray 1
Fenerbahçe 4 Konya 2
Kocaeli 2 İ.B.B. Spor 3
34.HAFTA
Hacettepe Kocaeli
İ.B.B. Spor Bursa
Trabzon Fenerbahçe
Konya Ankaraspor
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Kayseri
Gaziantep Eskişehir
Galatasaray Sivas
Denizli Beşiktaş
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital