ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Oyum Yıldırım'a!

_Denizli, Beşiktaş'ta Türkiye Kupası'nı kazanan ilk Türk teknik adam oldu ve ligde de şampiyonluğa ulaşırsa Beşiktaş'ı ve dolayısıyla üç büyük takımı şampiyon yapan tek yerli hoca olacak.
Denizli iyi bir hoca.

_Siz daha önce, "Beşiktaş'ın teklifini kabul etmesinin nedenlerinden birisinin de tarihe geçmek" olduğunu söylemiştiniz.
Tek hedefi bu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı şampiyon yaptıktan sonra Beşiktaş'ı da şampiyon yaparsa Türk futbol tarihinde, 3 büyük takımı şampiyon yapan ilk ve tek Türk hoca olacak. Hoş bir şey bu. Bu uğurda ilkelerini çiğnedi. "Ben sezon ortasında kulüp almam" derdi hep ama amiyane tabirle 'avanta şampiyonluğu' görünce dayanamadı. Hakikaten avantaydı şampiyonluk bu sene. Daldı işin içine. Aslında bir takım yanlışlar yapmaza şimdiye kadar garantilemişti şampiyonluğu. Hâlâ kağıt üzerinde başka takımların iddiası varsa bu Beşiktaş'ın bol keseden dağıttığı puanlardır.

KAHKAHA ATTIM
_Yıldırım, düzenlediği basın toplantısıyla 3 yıl daha Fenerbahçe Başkanlığı'na talip olduğunu açıkladı. Yıldırım bu toplantıda, "Şampiyonlar Ligi'nden uzak kaldığımız son senemiz" diyerek 3 yıl şampiyonluk sözü verdi. Yıldırım yeni bir sayfa açabilir mi?
Şimdi tabii kupada en çok Beşiktaş şampiyonluğu ve de ligde en çok Galatasaray şampiyonluğu görmüş Fenerbahçe Başkanı olarak erişilmez bir rekora sahip. Böyle bir sıfatla kalkıp, 'Ben seneye Şampiyonlar Ligi'nde şu olacağım, Türkiye'de bunu yapacağım, şunu yapacağım' demesine kim inanır bilemiyorum! Ben okuduğumda kahkahalarla güldüm. Ama işin üzücü yanı rakibi olmaması. Fenerbahçe kulübünün başkanlığını yapabilecek çok değerli insanlar var. Bunlar ya Sadettin Saran gibi engelleniyorlar ya da mesela Mehmet Ali Aydınlar gibi kollarını sıvayıp 'Ben varım' diye ortaya çıkmıyorlar. Şu anda Aziz Yıldırım ile Şadan Kalkavan var. Aziz Yıldırım'ı benim kadar eleştiren bir yazar daha yok.

MAHKUM OLACAK
Hatta geçen hafta sana "Spor yazarlığımı, yorumculuğu bir kenara bırakırsam, bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım'ın kalmasından memnun olurum. Keşke Aziz Yıldırım kalsa Aragones'i de bıraksa ne güzel olur. Galatasaraylılar çok mutlu olurlar" dedim. Çünkü fanatik Galatasaraylıları, Galatasaray'ın şampiyon olmasından öte sevindiren Fenerbahçe'nin üstünde olmak. Yani Fenerbahçe 20., bunlar 19. olsunlar mutlular! Ama açık söyleyeyim; Fenerbahçe Kongre Üyesi olsam, Şadan Kalkavan-Aziz Yıldırım arasında oy atma durumunda kalsam, gözüm kapalı Aziz Yıldırım'a oy veririm. Onun için Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'a yeniden mahkum olacak. Öyle görünüyor.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Barışmaları zor   / 14-05-2009
 Son sprinti yok   / 13-05-2009
 Tersine dönebilir   / 12-05-2009
 Polat seyretti   / 06-05-2009
 Fener teşvik almış!   / 05-05-2009
 Çok yıprandı   / 29-04-2009
 Uyutma taktiği   / 28-04-2009
 Nasıl savunur!   / 22-04-2009
 İki büyük günah   / 21-04-2009
 Yıldırım'ın vicdanı rahat mı!   / 15-04-2009
 
 
Beşiktaş avantajlı
Oyum Yıldırım'a!
Kötü yönetiyorlar
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
32.HAFTA
Ankaragücü 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 0 Kayseri 0
Trabzon 1 Bursa 0
Konya 1 Eskişehir 2
Denizli 2 Ankaraspor 0
Galatasaray 2 G.Birliği 1
Gaziantep 5 Kocaeli 2
Antalya 1 Fenerbahçe 1
Hacettepe 1 Sivas 2
33.HAFTA
Ankaraspor Antalya
Eskişehir Trabzon
Bursa Gaziantep
Kayseri Hacettepe
Sivas G.Birliği
Ankaragücü Denizli
Beşiktaş Galatasaray
Fenerbahçe Konya
Kocaeli İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital