ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Gördüler ve çalmadılar

_Kocaeli maçı sonunda Skibbe'ye büyük tepki vardı.
Adama yuhalanana kadar sabrettiler. Nihayet seyirci ayağa kalktı; "Skibbe istifa" diye. 2-1 mağlup bir takımda Mehmet Güven'i çıkarıp, Barış'ı sokmak ne kazandırır da bir oyuncu değişikliğini ziyan ediyorsun! Ne kadar fark ettirir! Savunmada ne kadar fark ettirir, hücumda ne fark ettirir! O aptalca değişiklik yüzünden 10 kişi bitirdi Galatasaray maçı. O yüzden 5 oldu maç. Çünkü Servet'in yerini dolduracak hakkı kalmadı. Hani çok önemli, çok radikal bir değişiklik yaparsın, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek bir kişiyi alırsın. Hayır, aynı tipte iki oyuncuyu yer değiştiriyorsun ve bununla sonucun değişeceğini hesap ediyorsun. 46. dakikada böyle bir oyuncu değiştirme ziyanı olur mu? Ama yok, adam bilmiyor ne yapsın!..

_Bordeaux maçını düşünerek as oyuncuları yedek bırakması doğru bir mantık mı?
Galatasaray'dan sahaya çıkan kadrodan 5 kişiyi daha çıkarır, öyle yenerim Kocaelispor'u... Kadro sorunu yok Galatasaray'ın. Galatasaray'ı Kocaeli karşısında bu hale getiren oyun düşüncesi. Galatasaray'ın futbolunu yok eden oyun düşüncesi. Tüm gücünü bitirdi takımın. Çift santrforla çıkıyorsun, kanat akını yapacak adamın yok. O zaman çift santrfora topu kim getirecek? O zaman doldur Allah. Meira ile Servet doldursun. Armut düş, ağzıma düş Kocaeli. Bu kadar aptalca oynarsan, kimi oynatırsan oynat ne fark eder ki!..

HEDİYE ETTİLER
_Hakem kararları ve federasyonla girilen soğuk savaşın Galatasaray'ın düşüşündeki etkisi nedir?
Bunlar farklı şeyler. Yani hakemler Galatasaray'ın canına okudu ikinci yarı. Bu tabii futbolu büyük ölçüde futbolculara bağlı bir takım için çok önemli. Oyuncunun kafasında 'Bu hakemler bizi şampiyon yapmaz' düşüncesi olursa farklı oynarlar. Bu ayrı. Ve hakemler de hata yapmaya devam ediyorlar. Bu haftanın korunan takımları Beşiktaş ile Sivas. İkisinin de aleyhine öyle iki penaltı verilmedi ki inanması güç. Hem orta hakemin, hem yan hakemin o penaltıları görmemesi mümkün değil. Adım gibi biliyorum, gördüler ve çalmadılar. Görmezsen hatadır ama görüp de çalmıyorsan bunun hata olmadığını bana anlatamazsın. Bu hafta içinde Mahmut (Özgener) ile Lütfi (Arıboğan) Sabah'a geldiler. Ben de indim yanlarına. Öpüştük, sarıldık. "Hıncal ağabey eleştirilerinde haklı olabilirsin, doğru olabilirsin onları ayrıca tartışırız ama bizi üzen kasıtlı olduğumuzu söylemen. Hata olabilir ama kasıt yok" dediler. Ve bu hafta hem Sivas'a, hem Beşiktaş'a hediye edilen puanlar var. 'Doğrudan doğruya tabelayı değiştirecek bariz hataların yapılmasında kasıt yok, bunlar hakem hatasıdır' diyorlarsa eğer buna benim inanmam güç. Hakikaten çok güç.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Devrim şart   / 18-02-2009
 Yıldırım yapmazdı    / 17-02-2009
 Pes Mustafa Hoca   / 11-02-2009
 Altaylı değilmiş   / 10-02-2009
 Polat daha ne bekliyor   / 03-12-2008
 Vize Denizli'den   / 02-12-2008
 G.Saray'ı bırakırım   / 26-11-2008
 Özgener'i bitirecek   / 25-11-2008
 Tüccar hocalar   / 20-11-2008
 Yenmeme taktiği!   / 19-11-2008
 
 
Skibbe'nin suçu yok
Canı isterse oynuyor
Gördüler ve çalmadılar
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
21.HAFTA
Gaziantep 0 Beşiktaş 3
Kayseri 0 Bursa 0
İ.B.B. Spor 1 Ankaragücü 2
Konya 2 Antalya 0
Trabzon 0 Denizli 2
G.Birliği 1 Fenerbahçe 0
Hacettepe 3 Ankaraspor 1
Sivas 1 Eskişehir 0
Galatasaray 2 Kocaeli 5
22.HAFTA
Beşiktaş İ.B.B. Spor Cuma 20:00
Denizli Gaziantep Cumartesi 13:30
Ankaraspor G.Birliği Cumartesi 13:30
Eskişehir Kayseri Cumartesi 13:30
Fenerbahçe Sivas Cumartesi 19:00
Ankaragücü Hacettepe Pazar 13:30
Bursa Kocaeli Pazar 13:30
Antalya Trabzon Pazar 15:15
Konya Galatasaray Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital