ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Pes Mustafa Hoca

- Türkiye'ye hücum futbolunu getiren Denizli, şimdi Beşiktaş'a hücum futbolu oynatmaktan korkuyor
- Sivas çoktan arayı açardı ama Bülent Uygun'un korkaklığı yüzünden alakasız puanlar kaybettiler
- Terim isterse, Merkel'i Türk olmaya ikna eder. Mesut'u Almanların kucağına bile bile attı. İstemedi çünkü

_Beşiktaş, yeni yılda aldığı başarılı sonuçların ardından Konya'ya deplasmanda puan kaptırdı. Eksiklik neredeydi?
Mustafa Denizli bu hafta balığı tutamadı. Mustafa Denizli, Beşiktaş'a çok kötü top oynatıyor. Mustafa Denizli, Mustafa Denizli olmaktan çıkmış. Geçen hafta 90 Dakika'da söyledim.
Yani Nobre ile Bobo'yu yan yana oynatmaya cesaret edemiyor ve bunun için ancak 75 dakika sonra bekledikten sonra mecburen o değişikliği yapıyor. Böyle bir şey olmaz. Oyunda Yusuf varken, Tello varken, yani iki tane oyun kurucu varken, sen oyuna forvet mi koyarsın yoksa yeni bir orta saha oyuncusu mu sokarsın? Bunu yaptı!.. Bunu yaptı inanamadım. Tello var, Yusuf var sahada üçüncü oyun kurucu olarak Serdar Özkan girdi. İleride bir tek Bobo var. Pes Mustafa hoca ya!.. Vallahi pes!.. Sen bu kadar korkak olduktan sonra ben başka hocalara ne diyeyim!.. Türkiye'ye hücum futbolunu getiren adam Mustafa Denizli. Şimdi dudağa uçukluyor hücum futbolu oynamaktan. 'Bir olsun benim olsun' diyor. Buyur bir oldu. Her hafta balık tutacak hali yok, işte bu hafta tutamadı.

_Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş sallanırken Sivas ve Trabzon yoluna devam ediyor. Lig sonunu nasıl görünüyorsunuz?
Trabzon hele son maçta fevkalade himaye gördü. Açık. Hakemler tarafından. Tahmin ediyorum Beşiktaş ve Galatasaray'ın isyanını hesaplamış Mahmut Özgener federasyonu, 'Hiç olmazsa Trabzonspor'u arkamıza alalım' demişler. Trabzon himaye edilmiş. Sivas'a gelince... Sivas arayı çoktan açardı ama Bülent Uygun'un korkaklığı yüzünden o da alakasız puanlar verdi. Her maçın ilk 45 dakikasını 'Hele bir yatalım da ondan sonra bakarız' diye geçiren bir hocayla bir takım nasıl şampiyon olur; o takım şampiyon olursa ne işe yarar bilemiyorum. Bülent Uygun aklını başına devşirse Sivas işi çoktan bitirmişti. Sivas'ın çünkü çok iyi kadrosu var.

NEFRET EDİYOR
_Fenerbahçe yine Belediye engeline takıldı. Bursa maçının övülen ismi Alex bu defa bekleneni veremedi.
Fenerbahçe iyi takım değil, Fenerbahçe'nin iyi hocası yok, Fenerbahçe'nin iyi kadrosu yok. Fenerbahçe hakemler olmasa küme düşmeye oynar.

_Mesut Özil, uzun bir düşünme sürecinin ardından Almanya Milli Takımı'nın teklifini kabul etti. Mesut'un elden kaçırılması bir eksiklik midir?
Mesut, Almanya'yı tercih etmedi. Mesut, Almanya'ya armağan edildi. Ben Fatih Terim'e bir tek soru soruyorum: "Fatih Terim, Mesut ile konuşsa onu ikna eder miydi, ikna edemez miydi?" Fatih Terim, Almanya Başbakanı Merkel'i Türk olmaya ikna edebilecek güçte bir adam. İstese eğer... Fatih Terim, Almancılardan nefret ediyor. Oynattıklarını kerhen oynatıyor. Altıntop kardeşler dahil. Niye nefret ediyor bilemiyorum. Ama istemiyor onları. Ne diyor Mesut, "Fatih Terim ile konuşmadım ama Altıntop kardeşler ile konuştum." Altıntop kardeşlerin de ona ne dediğini tahmin ediyorum. Almanya'da aklı olan hiçbir Türk çocuğu Fatih Terim, milli takım teknik direktörüyken, Türk Milli Takımı'nı tercih etmez. Fatih Terim'in de bundan fevkalade memnun olduğuna inanıyorum. İşte 'Ne mal olduğunu gördünüz. Bak Almanları tercih etti' diyordur etrafına. Hayır. Mesut'u Almanların kucağına Fatih Terim bile bile attı. Tekrar söylüyorum... 'Hayır böyle bir şey yapmadım' diyorsa gelsin bana desin ki 'Benim ikna gücüm yok.' Bir konuşma yapsaydı, Mesut ebediyen Türk olurdu. Yapmadı; çünkü istemedi.

_Arda'nın sevgilisiyle çektirdiği özel fotoğraflar internete sızdırıldı, ardından da bazı gazetelerde yer aldı.
O konuda konuşmam çok ayıp bir şey, çok ayıp bir şey ve basında bu işin büyütülmesinin de sırf Arda'nın Galatasaraylı olmasından kaynaklandığını da biliyorum. Arda, Fener'de olsaydı kısa haber olur geçerlerdi.

KAPTAN OLMALI
_Arda son dönemde arka arkaya olaylar yaşıyor. Özel hayatına pek dikkat etmiyor gibi!..
Genç adam niye yaşamasın. Genç adam yaşar. o takımda 'menajer' diye bir adam da varsa o kişi onu yönlendirir. Yok. Galatasaray'da böyle birisi yok. Ama Arda'da çok olumlu bir gelişme var. Hakemle didişmekten vazgeçti, hakemle uğraşmıyor artık. Maç ve rakiple meşgul oluyor. Ama son maçta kötü oynadı. Cumartesi günü kahvaltıda buluştuğumuz Adnan ve Haldun'a da söyledim. Turgay Şeren'i 17 yaşındayken Baba Gündüz'ün nasıl kaptan yaptığını, Galatasaray'ın doğal kaptanının Arda olması gerektiğini, Galatasaray forması giymeye layık olmayan iki adama kaptanlık pazubandı vererek Galatasaray kaptanlığını da sokağa düşürdüklerini anlattım. Ümit Karan ile Ayhan'ın 90 dakikayı tamamlayacağına inanan bir kişi var mı içinizde!.. Bir kişi var mı! Her an atılabilecek iki pürüz adam Galatasaray'ın kaptanı... Üçüncü kaptan da Sabri o daha pürüz! Yani Adnan Polat'a "Galatasaray kaptan olmak için pürüz olmak mı lazım" dedim. Bu kadar sahipsiz Galatasaray!.. O ayrı hikaye.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Altaylı değilmiş   / 10-02-2009
 Polat daha ne bekliyor   / 03-12-2008
 Vize Denizli'den   / 02-12-2008
 G.Saray'ı bırakırım   / 26-11-2008
 Özgener'i bitirecek   / 25-11-2008
 Tüccar hocalar   / 20-11-2008
 Yenmeme taktiği!   / 19-11-2008
 Emin ellerde değil   / 18-11-2008
 G.Saray'a yaradı   / 12-11-2008
 Kongre göreve   / 11-11-2008
 
 
Pes Mustafa Hoca
'Cart' diye ceza yedi
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
19.HAFTA
Trabzon 2 Ankaragücü 1
Hacettepe 2 Eskişehir 2
Sivas 2 Kocaeli 0
Galatasaray 1 Kayseri 1
Antalya 2 Denizli 1
G.Birliği 1 Bursa 2
Gaziantep 2 Ankaraspor 0
Konya 0 Beşiktaş 0
İ.B.B. Spor 2 Fenerbahçe 0
20.HAFTA
Ankaragücü Gaziantep Cumartesi 14:00
Eskişehir G.Birliği Cumartesi 14:00
Antalya Galatasaray Cumartesi 15:00
Fenerbahçe Hacettepe Cumartesi 19:00
Kocaeli Kayseri Pazar 14:00
Denizli Konya Pazar 14:00
Ankaraspor İ.B.B. Spor Pazar 14:00
Bursa Sivas Pazar 15:00
Beşiktaş Trabzon Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital